欧美日韩黄网欧美日韩日B片|二区无码视频网站|欧美AAAA小视频|久久99爱视频播放|日本久久成人免费视频|性交黄色毛片特黄色性交毛片|91久久伊人日韩插穴|国产三级A片电影网站|亚州无码成人激情视频|国产又黄又粗又猛又爽的

寫作。

上個(gè)星期你們學(xué)校去陽光鎮(zhèn)參觀了“國際機(jī)器人展”,你對(duì)機(jī)器人有了許多了解,請(qǐng)你根據(jù)提示寫一篇短文,談?wù)勅绻辛藱C(jī)器人將對(duì)你的生活帶來的變化,可適當(dāng)發(fā)揮。開頭已給出。詞數(shù)80左右。

好處:你有更多空閑時(shí)間從事自己的愛好,可以幫助你做家務(wù),如洗衣服、做飯、打掃衛(wèi)生。

壞處:會(huì)感染病毒,引起許多麻煩。會(huì)把早餐放進(jìn)洗衣機(jī),會(huì)把襯衫扔進(jìn)垃圾箱。最后不得不送回機(jī)器人商店。

Last week I visited International Robot Exhibition in Sunshine Town ________

_________________________________________________

答案:
解析:

Last week I visited International Robot Exhibition in Sunshine Town.If I own a robot, it’ll change my life in many ways.Some are good but some are bad.I’ll have more free time for my hobbies.It can help me do housework.It can wash clothes, cook delicious food and sweep the floor.But if it catches a virus, it’ll cause a lot of problems.I’ll find breakfast in the washing machine and clean shirts in the dustbin.In the end, I have to send it back to the robot shop.


練習(xí)冊(cè)系列答案
相關(guān)習(xí)題

同步練習(xí)冊(cè)答案