題目列表(包括答案和解析)
綜合填空(共10小題:每小題1分,共10分)
根據(jù)短文內(nèi)容及首字母提示,填寫(xiě)所缺單詞,使短文意思完整。
Will it matter if you don't take your breakfast? A short time ago, a test w (1) given in the United States.People of different a (2) , from 12 to 83,were asked to have a test.During the test, these people were given all kinds of breakfasts and s (3) they got no breakfast at all.Scientists wanted to see how well t (4) bodies worked when they had had different kinds of breakfasts.
The results show that if a person e (5) a right breakfast, he or she will work better than if he or she has no breakfast.If a student has fruit, eggs, bread and milk b (6) going to school, he will learn more quickly a (7) listen more carefully in class.
The results a (8) show that having no breakfast will.not h (9) you lose weight.This is because people become so h (10) at noon that they eat too much for lunch.So they will gain weight instead of losing weight.
本文講述了吃早飯的好處和不吃早飯的壞處。
綜合填空(共8小題,計(jì)分8分)從下面方框中選擇適當(dāng)?shù)脑~填入短文中,使短文通順正確(注意有些詞要用適當(dāng)?shù)男问剑?br />
|
| stay, hope, rainy, change, outside, snow, with, go, place, much |
綜合填空:閱讀短文,從方框中選擇適當(dāng)?shù)脑~并用其正確形式填空,使短文通順意思完整 。每空限填一詞,每詞限用一次, 有兩個(gè)詞是多余的。共10分。
|
try, how, what, if, can, wonderful, much ,shop , read, glass , down , put. |
Tom lived away from town . One day he went into town to buy something in the shop . and after he bought1. ________ he wanted, he went into a restaurant and sat2.________ at the table. When he looked round, he saw
some old people3.________ eyeglasses on before4.________ their books, so after lunch he went to a shop to buy 5.________, too. He walked along the road, and soon found a 6. ________.
The man in the shop made him 7.________ on a lot of glasses, but each time Tom said, “ No, I can’t read with these. ”
The man became 8.________ and more puzzled (困惑) . At last he said, “ Excuse me, but 9.________ you read at all?”
“ No, I can’t! ” Tom said, “10.________ I can read, do you think I will come here to buy glasses? ”
國(guó)際學(xué)校優(yōu)選 - 練習(xí)冊(cè)列表 - 試題列表
湖北省互聯(lián)網(wǎng)違法和不良信息舉報(bào)平臺(tái) | 網(wǎng)上有害信息舉報(bào)專區(qū) | 電信詐騙舉報(bào)專區(qū) | 涉歷史虛無(wú)主義有害信息舉報(bào)專區(qū) | 涉企侵權(quán)舉報(bào)專區(qū)
違法和不良信息舉報(bào)電話:027-86699610 舉報(bào)郵箱:58377363@163.com