題目列表(包括答案和解析)
此題要求改正所給短文中的錯(cuò)誤。對(duì)標(biāo)有題號(hào)的每一行做出判斷:
如無(wú)錯(cuò)誤,該行右邊橫線上畫一個(gè)勾(√);
如有錯(cuò)誤(每行只有一個(gè)錯(cuò)誤),則按下列情況改正:
此行多一個(gè)詞:把多余的詞用斜線(\)劃掉,在該行右邊橫線上寫出該詞,并也用斜線劃掉。
此行缺一個(gè)詞:在缺詞處加一個(gè)漏字符號(hào)(∧),在該行右邊橫線上寫出該加的詞。
此行錯(cuò)一個(gè)詞:在錯(cuò)的詞下劃一橫線,在該行右邊橫線上寫出改正后的詞。
注意:原行沒(méi)有錯(cuò)的不要改。
(請(qǐng)?jiān)诖痤}卡的指定位置作答)
第三節(jié)書法展示(滿分5分)
請(qǐng)抄寫下面的文章,注意本題是按照書法的好壞評(píng)分的,格式要求與原文一致。
建議:先在草稿紙上練習(xí),找找手感,再答卷。
My Hometown
Welcome to my hometown which is located on the Bohai Bay. It is very beautiful! Living here makes you feel quite good. Miles of beaches stretch along the coast. You can lie on the beach, bathing in the sun and enjoying the fresh air. The blue sky and beautiful scenery here will make you relaxed and excited.
People here are very friendly and considerate. They are ready to offer help to people from the country and abroad. There are plenty of tidy hotels and inns for visitors to stay in. Most importantly, you can enjoy all kinds of tasty special foods. I am sure you will have a good time here.
(請(qǐng)?jiān)诖痤}卡的指定位置作答)
第二節(jié):讀寫任務(wù)
請(qǐng)根據(jù)以下任務(wù)說(shuō)明和寫作要求,寫一篇幅150詞左右的英文短文。
Teenagers’ secrets should be kept to themselves and no one else ,their parents included, has the right to stick their nose into their private life. As we know, teenagers are going through a special period of development both physically and psychologically. They are curious about and puzzled by the unexpected changes in their body and mind. What’s more, exposed to a world of adults, it is only too natural for them to begin imitating (模仿) adults’ behaviors in secret. Boys begin to smoke and girls begin to spend time doing their hair. Some even begin to date with a girlfriend or boyfriend without their parents’ knowledge. They are doing al this in secret because they are still unsure whether it is right to do so and afraid that ,if found out by their parent, they will get misunderstood and even punished. And in fact, in many cases, the parents can not deal with the matter well and hurt their children’s feelings badly, making children no longer willing to communicate with their parents. When this happens, it hurts terribly the whole family feeling. So it seems right that teenagers should keep their secrets to themselves and their parents should allow their children that right.
[寫作內(nèi)容]
概括短文內(nèi)容要點(diǎn),該部分約30詞;
(2 ) 就 “青少年的秘密該不該讓父母知道” 這一話題發(fā)表你的看法,
至少包含以下內(nèi)容要點(diǎn);該部分約120詞;
A:你是否與父母分享你的秘密;
B:你是如何看待你的做法的;
C:父母對(duì)你的做法有何反應(yīng);
D:你是如何看待父母的看法或做法的?為什么?
[寫作要求] 1. 作文中可使用自己的親身經(jīng)歷或虛構(gòu)的故事,也可以參照閱讀材料的內(nèi)容,但不得直接原文抄襲; 2. 題目自擬。
[評(píng)分標(biāo)準(zhǔn)] 概括準(zhǔn)確,語(yǔ)言規(guī)范,內(nèi)容合適,篇章連貫。
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
此題要求改正所給短文中的錯(cuò)誤。對(duì)標(biāo)有題號(hào)的每一行做出判斷:
如無(wú)錯(cuò)誤,該行右邊橫線上畫一個(gè)勾(√);
如有錯(cuò)誤(每行只有一個(gè)錯(cuò)誤),則按下列情況改正:
此行多一個(gè)詞:把多余的詞用斜線(\)劃掉,在該行右邊橫線上寫出該詞,并也用斜線劃掉。
此行缺一個(gè)詞:在缺詞處加一個(gè)漏字符號(hào)(∧),在該行右邊橫線上寫出該加的詞。
此行錯(cuò)一個(gè)詞:在錯(cuò)的詞下劃一橫線,在該行右邊橫線上寫出改正后的詞。
注意:原行沒(méi)有錯(cuò)的不要改。
(請(qǐng)?jiān)诖痤}卡的指定位置作答)
第三節(jié)書法展示(滿分5分)
請(qǐng)抄寫下面的文章,注意本題是按照書法的好壞評(píng)分的,格式要求與原文一致。
建議:先在草稿紙上練習(xí),找找手感,再答卷。
My Hometown
Welcome to my hometown which is located on the Bohai Bay. It is very beautiful! Living here makes you feel quite good. Miles of beaches stretch along the coast. You can lie on the beach, bathing in the sun and enjoying the fresh air. The blue sky and beautiful scenery here will make you relaxed and excited.
People here are very friendly and considerate. They are ready to offer help to people from the country and abroad. There are plenty of tidy hotels and inns for visitors to stay in. Most importantly, you can enjoy all kinds of tasty special foods. I am sure you will have a good time here.
(請(qǐng)?jiān)诖痤}卡的指定位置作答)
第二節(jié) 讀寫任務(wù)(共1小題,滿分25分)
閱讀下面的短文,然后按照要求寫一篇150詞左右的英語(yǔ)短文。
Everyone has an experience they would rather forget. Some are embarrassing, some are moving, and some teach us a lesson. Here is a story of mine.
Last Sunday I went fishing. After setting up my fishing rod(釣魚竿) with bait(釣魚的餌), I sat down on the bank of the lake. But two hours later, I didn’t catch any fish. I got very angry and began to pack up my stuff(收拾東西), preparing to go back home.
Just then, I saw an old man sitting near me. To my surprise, his basket was full of fish, so I went over to him, wanting to know why. “Excuse me, but how long have you sat here?” I asked. “About four hours,” he answered. “Four hours?” I could believe my ears. “Yes. It’s very important to be patient,” the old man said. “ Don’t consider fishing a tiring sport. Just enjoy it.” Suddenly, I understand what he said. I must learn to be patient. Then I sat there and waited for fish patiently. I felt a fish touch the bait, but I didn’t move and waited for the right moment to reel it in(卷收釣魚線). At last, I caught it. This made me very happy. In the following six hours, I caught over 10 fish.
On my way home, I thought what had happened on the bank. I gradually realized that the secret of success was patience.
[寫作內(nèi)容]
1. 以約30個(gè)詞概括短文的要點(diǎn);
2. 然后以約120個(gè)詞寫一篇記敘文,描寫你認(rèn)識(shí)到耐心的重要性的一次經(jīng)歷,
并包括以下要點(diǎn):
A). 敘述你認(rèn)識(shí)到耐心的重要性的一次真實(shí)或虛構(gòu)的經(jīng)歷;
B) 你是如何認(rèn)識(shí)到耐心的重要性的;
C) 耐心對(duì)你的生活、學(xué)習(xí)有什么影響。
[寫作要求]
可以參照閱讀材料的篇章結(jié)構(gòu),組織故事,但不得直接引用原文中的句子;標(biāo)題自定。
[評(píng)分標(biāo)準(zhǔn)]
概括準(zhǔn)確,語(yǔ)言規(guī)范,內(nèi)容合適,篇章連貫。
此題要求改正所給短文中的錯(cuò)誤。對(duì)標(biāo)有題號(hào)的每一行做出判斷:
如無(wú)錯(cuò)誤,該行右邊橫線上畫一個(gè)勾(√);
如有錯(cuò)誤(每行只有一個(gè)錯(cuò)誤),則按下列情況改正:
此行多一個(gè)詞:把多余的詞用斜線(\)劃掉,在該行右邊橫線上寫出該詞,并也用斜線劃掉。
此行缺一個(gè)詞:在缺詞處加一個(gè)漏字符號(hào)(∧),在該行右邊橫線上寫出該加的詞。
此行錯(cuò)一個(gè)詞:在錯(cuò)的詞下劃一橫線,在該行右邊橫線上寫出改正后的詞。
注意:原行沒(méi)有錯(cuò)的不要改。
(請(qǐng)?jiān)诖痤}卡的指定位置作答)
第三節(jié) 書法展示(滿分5分)
請(qǐng)抄寫下面的文章,注意本題是按照書法的好壞評(píng)分的,格式要求與原文一致。
建議:先在草稿紙上練習(xí),找找手感,再答卷。
My Hometown
Welcome to my hometown which is located on the Bohai Bay. It is very beautiful! Living here makes you feel quite good. Miles of beaches stretch along the coast. You can lie on the beach, bathing in the sun and enjoying the fresh air. The blue sky and beautiful scenery here will make you relaxed and excited.
People here are very friendly and considerate. They are ready to offer help to people from the country and abroad. There are plenty of tidy hotels and inns for visitors to stay in. Most importantly, you can enjoy all kinds of tasty special foods. I am sure you will have a good time here.
(請(qǐng)?jiān)诖痤}卡的指定位置作答)
國(guó)際學(xué)校優(yōu)選 - 練習(xí)冊(cè)列表 - 試題列表
湖北省互聯(lián)網(wǎng)違法和不良信息舉報(bào)平臺(tái) | 網(wǎng)上有害信息舉報(bào)專區(qū) | 電信詐騙舉報(bào)專區(qū) | 涉歷史虛無(wú)主義有害信息舉報(bào)專區(qū) | 涉企侵權(quán)舉報(bào)專區(qū)
違法和不良信息舉報(bào)電話:027-86699610 舉報(bào)郵箱:58377363@163.com