欧美日韩黄网欧美日韩日B片|二区无码视频网站|欧美AAAA小视频|久久99爱视频播放|日本久久成人免费视频|性交黄色毛片特黄色性交毛片|91久久伊人日韩插穴|国产三级A片电影网站|亚州无码成人激情视频|国产又黄又粗又猛又爽的

精英家教網(wǎng) > 練習(xí)冊解析答案 > 智慧學(xué)歷案五年級英語譯林版 > 第38頁解析答案
智慧學(xué)歷案五年級英語譯林版

智慧學(xué)歷案五年級英語譯林版

注:當(dāng)前書本只展示部分頁碼答案,查看完整答案請下載作業(yè)精靈APP。練習(xí)冊智慧學(xué)歷案五年級英語譯林版答案主要是用來給同學(xué)們做完題方便對答案用的,請勿直接抄襲。

七、完形填空:閱讀下面的短文,選出適合填在橫線上的最佳選項。
A frog is born (出生) in a small river. When he is (1) ______, the river is his home. He doesn't (2) ______ his parents, but he has a lot of brothers (3) ______ sisters. He swims and plays all day (4) ______ them. At the time, he doesn't look like his parents. He has no legs, but he has a long (5) ______. So he looks like (6) ______. Then his tail gets shorter and shorter (越來越短). And he has four (7) ______ and a very short tail. He (8) ______ his parents now. Then he begins to eat a lot of bad insects.
( ) 1. A. big B. small C. long D. short
( ) 2. A. like B. want C. know D. look
( ) 3. A. and B. but C. or D. with
( ) 4. A. and B. with C. to D. at
( ) 5. A. head B. neck C. tail D. leg
( ) 6. A. a frog B. a fish C. a crab D. a hamster
( ) 7. A. legs B. friends C. eyes D. ears
( ) 8. A. looks at B. looks to C. looks after D. looks like
答案:1. B
解析:青蛙出生時很小,small(小的)符合語境,選B。
2. C
解析:由常識可知,蝌蚪不認(rèn)識父母,know(認(rèn)識)符合,選C。
3. A
解析:brothers和sisters為并列關(guān)系,肯定句中用and連接,選A。
4. B
解析:“和他們一起游泳玩?!庇脀ith them,選B。
5. C
解析:蝌蚪有長尾巴,tail(尾巴)符合,選C。
6. B
解析:蝌蚪?jīng)]有腿,有長尾巴,看起來像魚(a fish),選B。
7. A
解析:蝌蚪長大后會長出四條腿,legs(腿)符合,選A。
8. D
解析:長大后看起來像父母,looks like(看起來像)符合,選D。
八、閱讀理解:閱讀下面的材料A,完成練習(xí)。
A
Mr Liu has a parrot. It is blue and green. It can talk like a man. Every morning, Mr Liu goes to talk with it. But the parrot doesn't say anything to him. One morning, Mr Liu is not happy with it. He doesn't give it any food. The parrot is not happy either. The next morning Mr Liu goes to see the parrot again. He says something to it. But the parrot still doesn't talk. At last, Mr Liu says, "You're not clever." Soon he hears the same words from the parrot. He laughs, "You're a clever parrot."
判斷下列句子與短文內(nèi)容是否相符,相符的打“√”,不相符的打“×”。
(
) 1. Mr Liu has a blue and green parrot.
(
×
) 2. Mr Liu's parrot can't talk like a man.
(
×
) 3. Mr Liu isn't happy with the parrot because it eats too much.
(
) 4. The parrot isn't happy because Mr Liu doesn't give it any food.
(
×
) 5. The word "same" means "不一樣的".

答案:1. √
解析:短文第一句“Mr Liu has a parrot. It is blue and green.”表明該句正確。
2. ×
解析:短文提到“It can talk like a man.”,與該句“can't talk”不符。
3. ×
解析:短文提到“Mr Liu is not happy with it. He doesn't give it any food.”,原因是鸚鵡不說話,而非吃太多。
4. √
解析:短文提到“He doesn't give it any food. The parrot is not happy either.”,該句與短文內(nèi)容一致。
5. ×
解析:“same”意為“相同的”,而非“不一樣的”。