欧美日韩黄网欧美日韩日B片|二区无码视频网站|欧美AAAA小视频|久久99爱视频播放|日本久久成人免费视频|性交黄色毛片特黄色性交毛片|91久久伊人日韩插穴|国产三级A片电影网站|亚州无码成人激情视频|国产又黄又粗又猛又爽的

精英家教網(wǎng) > 練習(xí)冊解析答案 > 名師面對面先學(xué)后練四年級英語人教版評議教輔 > 第19頁解析答案
名師面對面先學(xué)后練四年級英語人教版評議教輔

名師面對面先學(xué)后練四年級英語人教版評議教輔

注:當(dāng)前書本只展示部分頁碼答案,查看完整答案請下載作業(yè)精靈APP。練習(xí)冊名師面對面先學(xué)后練四年級英語人教版評議教輔答案主要是用來給同學(xué)們做完題方便對答案用的,請勿直接抄襲。

一 閱讀短文,判斷正(T)誤(F)。
Hello! I'm Linda. I'm a girl. I have long hair. I am thin. I have a new bag. I have two good friends. They are Lily and Bob. Lily is a quiet girl. She is short. She has long hair too. She is friendly. She has a yellow ball. Bob is tall and thin. He has short black hair. He has a red toy car. We are good friends.
( )1. Linda is thin and she has short hair.
( )2. Lily is quiet and friendly.
( )3. Lily is tall.
( )4. Bob has short brown hair.
( )5. Linda, Lily and Bob are good friends.
答案:1. F 2. T 3. F 4. F 5. T
解析:1. 原文“I have long hair”,不是短發(fā),F(xiàn);2. 原文“Lily is a quiet girl... She is friendly”,T;3. 原文“She is short”,不是高的,F(xiàn);4. 原文“He has short black hair”,不是棕色,F(xiàn);5. 原文“We are good friends”,T。
二 閱讀短文,選擇正確的答案。 Tim is my friend. He is eleven years old. He is from the UK. He is a good boy. He is tall and thin. He has short brown hair. He often plays games with me. We like ball games. He likes basketball. I like football. We both have a happy family. His father is a doctor. He is tall and strong. His mother is a nurse. She is tall and thin. Tim has a sister. She is cute. She likes animal books. Tim is kind. He often helps me with English. I often help him with Chinese. We share together and help each other.
( )1. Tim is ____.
A. 12 years old B. from the USA C. tall and thin

答案:
C
解析:原文提到“He is tall and thin”,A選項(xiàng)“12 years old”與原文“eleven years old”不符,B選項(xiàng)“from the USA”與原文“from the UK”不符,C選項(xiàng)“tall and thin”符合原文描述,故選C。