欧美日韩黄网欧美日韩日B片|二区无码视频网站|欧美AAAA小视频|久久99爱视频播放|日本久久成人免费视频|性交黄色毛片特黄色性交毛片|91久久伊人日韩插穴|国产三级A片电影网站|亚州无码成人激情视频|国产又黄又粗又猛又爽的

精英家教網(wǎng) > 練習(xí)冊解析答案 > 全解全習(xí)七年級英語人教版 > 第5頁解析答案
全解全習(xí)七年級英語人教版

全解全習(xí)七年級英語人教版

注:當(dāng)前書本只展示部分頁碼答案,查看完整答案請下載作業(yè)精靈APP。練習(xí)冊全解全習(xí)七年級英語人教版答案主要是用來給同學(xué)們做完題方便對答案用的,請勿直接抄襲。

29. —Good afternoon, Peter! —
Good afternoon
, Fu Xing!
30. —Oh, that's the
bell
. Let's
go to class
. —Goodbye! —
Bye
!
答案:29. Good afternoon
解析:上句是“Good afternoon, Peter!”,回答也用“Good afternoon”,所以填Good afternoon。
30. bell; go to class; Bye
解析:句意為“—哦,鈴響了。我們?nèi)ド险n吧?!僖姡 僖?!”,“鈴”用bell;“去上課”用go to class;“再見”用Bye,所以填bell; go to class; Bye。
I. 完形填空
Hello, everyone! My 1
A
is Emma. I 2
B
in Class 1, Grade 7. This is our English classroom. We have English classes here every day. In the morning, I always 3
C
my teachers and classmates with "Good morning". It is a good way to 4
A
a day. My teacher is Ms Brown. She is very kind. In class, we often 5
A
conversations with each other. I love my English class. It is fun and interesting. I can't wait to learn more!
( )1. A. name B. colour C. room D. job
( )2. A. is B. am C. are D. be
( )3. A. say B. thank C. greet D. speak
( )4. A. start B. spell C. wait D. find
( )5. A. have B. call C. go D. look

答案:1. A
解析:句意為“大家好!我的名字是艾瑪?!保懊帧庇胣ame,所以選A。
2. B
解析:主語是I,be動詞用am,所以選B。
3. C
解析:句意為“早上,我總是用‘早上好’問候我的老師和同學(xué)。”,“問候”用greet,所以選C。
4. A
解析:句意為“這是開始一天的好方式。”,“開始”用start,所以選A。
5. A
解析:句意為“在課堂上,我們經(jīng)?;ハ嘟徽劇!?,“交談”用have conversations,所以選A。
Ⅱ. 閱讀短文,判斷正(T)誤(F)
I am an English boy. I am 13 years old and I am in No. 1 Middle School. I have three good friends—Liu Xi, Li Rui and Bob. Liu Xi is 14. Li Rui is 14 too. Bob is 12. We are not in the same class. My English teacher is Mr Wang. I like studying English. Liu Xi thinks China is great and he loves it, so he likes to have Chinese classes. Li Rui likes making friends. Bob wants to know Chinese history, so he loves Chinese history best (最). On Saturdays we often go to the library and read books there. On Sundays we go to the park. We can have a good time there.
( )6. Li Rui is 14 years old.
( )7. Liu Xi, Li Rui, Bob and the writer (作者) are classmates.
( )8. Li Rui likes Chinese classes.
( )9. They go to the library on Sundays.
( )10. Bob loves Chinese history best.
答案:6. T
解析:文中提到“Li Rui is 14 too.”,所以該題正確。
7. F
解析:文中提到“We are not in the same class.”,所以他們不是同班同學(xué),該題錯誤。
8. F
解析:文中提到“Liu Xi... so he likes to have Chinese classes.”,不是Li Rui,所以該題錯誤。
9. F
解析:文中提到“On Saturdays we often go to the library...”,不是Sundays,所以該題錯誤。
10. T
解析:文中提到“Bob... so he loves Chinese history best.”,所以該題正確。
Ⅲ. 閱讀理解
Li Fan: Morning, Tom.
Tom: Morning, Li Fan! How are you?
Li Fan: I'm fine, thanks. And you?
Tom: I'm OK too. This is my friend, Joe. He is from the US.
Li Fan: Nice to meet you, Joe. Welcome to Beijing.
Joe: Thanks!
Li Fan: What's that?
Joe: It's my CD.
(
A
)11. They meet ______.
A. in the morning B. in the afternoon C. in the evening D. at noon
(
A
)12. ______ are fine.
①Li Fan ②Tom ③Joe
A. ①② B. ①③ C. ②③ D. ①②③
(
B
)13. Joe is Tom's ______.
A. dad B. friend C. teacher D. brother
(
B
)14. Joe is from ______.
A. China B. the US C. the UK D. Japan
(
A
)15. What's that?
A. It's Joe's CD. B. It's Tom's CD. C. It's Li Fan's iPad. D. It's Li Fan's CD.
答案:11. A
解析:對話開頭“Morning, Tom.”表明是早上見面,所以選A。
12. A
解析:Li Fan說“I'm fine, thanks.”,Tom說“I'm OK too.”,Joe沒有說自己好不好,所以①②好,選A。
13. B
解析:文中Tom說“This is my friend, Joe.”,所以Joe是Tom的朋友,選B。
14. B
解析:文中提到“He is from the US.”,所以Joe來自美國,選B。
15. A
解析:Joe回答“It's my CD.”,所以選A。