欧美日韩黄网欧美日韩日B片|二区无码视频网站|欧美AAAA小视频|久久99爱视频播放|日本久久成人免费视频|性交黄色毛片特黄色性交毛片|91久久伊人日韩插穴|国产三级A片电影网站|亚州无码成人激情视频|国产又黄又粗又猛又爽的

精英家教網(wǎng) > 練習(xí)冊解析答案 > 單元自測試卷七年級英語下學(xué)期人教版 > 第89頁解析答案
單元自測試卷七年級英語下學(xué)期人教版

單元自測試卷七年級英語下學(xué)期人教版

注:當(dāng)前書本只展示部分頁碼答案,查看完整答案請下載作業(yè)精靈APP。練習(xí)冊單元自測試卷七年級英語下學(xué)期人教版答案主要是用來給同學(xué)們做完題方便對答案用的,請勿直接抄襲。

D
Wendy is good at English and Chinese, but her maths isn't good. She doesn't think it's useful. One day, the clothes at Wendy's mum's store are on sale (特價銷售), so there are many people.
Wendy is good at English and Chinese, but her maths isn't good. She doesn't think it's useful. One day, the clothes at Wendy's mum's store are on sale, so there are many people. Her mum wants to teach her a lesson, so she asks her to help out at the clothes store. When a woman walks in, Wendy walks to her. The woman says she wants to buy a sweater. After some time, she says, "I'll take this yellow one. What's the price of it?" Wendy says, "It is 800 yuan, but it's on sale. You can take it at half price. Uh, you need to pay 400 yuan." "I see. This is my VIP card, I can get a 20% discount, right?" "Oh, yes," Wendy says. "Then, you just need to pay 80 yuan." The woman looks at Wendy in surprise, asking, "Are you sure?" Then, Mrs Black, Wendy's mum, comes and says to the woman, "I'm sorry. You need to pay 320 yuan, please." Then, she looks at her daughter and asks, "Now, do you think maths is useful?"
( )12. Why does Wendy's mum tell her to help out at the store?
A. Because the store is having a sale.
B. Because Wendy's mum needs to learn maths.
C. Because Wendy wants to sell clothes.
D. Because she wants to teach Wendy a lesson.
( )13. What does the woman want?
A. A white dress.
B. A yellow sweater.
C. A black shirt.
D. A red skirt.
( )14. What does the underlined word "discount" mean in Chinese?
A. 增加
B. 金錢
C. 收入
D. 折扣
( )15. What does Wendy's mum want her to know?
A. Maths is very useful.
B. Maths is not very difficult.
C. It's good to have a VIP card.
D. It's good to buy clothes on sale.

答案:12. D
文中提到“Her mum wants to teach her a lesson, so she asks her to help out at the clothes store.”,媽媽是為了給Wendy上一課,所以讓她去店里幫忙,故選D。 
13. B 
文中女士說“I want to buy a sweater.”以及Wendy推薦的“this yellow one”,可知女士想要一件黃色的毛衣,故選B。 
14. D
結(jié)合語境,“20% discount”指的是20%的折扣,故選D。 
15. A 
媽媽通過讓W(xué)endy在服裝店運用數(shù)學(xué)計算折扣的經(jīng)歷,想讓她明白數(shù)學(xué)是很有用的,故選A。 
三、聽力填詞
請聽下面一段獨白。根據(jù)所聽到的內(nèi)容補全表格,每空限填一詞。獨白讀兩遍。
Kate's Uncle and Aunt
David
●41 years old
●works at a(n) 1
●tall and a little heavy
●short  hair
●likes  on weekends
Grace
●38 years old
●an actor
●blue eyes and brown 4
●not tall or short
●goes  or listens to music at home
1. ______ 2. ______ 3. ______ 4. ______ 5. ______
答案:聽力材料暫缺