欧美日韩黄网欧美日韩日B片|二区无码视频网站|欧美AAAA小视频|久久99爱视频播放|日本久久成人免费视频|性交黄色毛片特黄色性交毛片|91久久伊人日韩插穴|国产三级A片电影网站|亚州无码成人激情视频|国产又黄又粗又猛又爽的

精英家教網(wǎng) > 練習(xí)冊解析答案 > 全品學(xué)練考七年級英語外研版內(nèi)蒙古專版 > 第3頁解析答案
全品學(xué)練考七年級英語外研版內(nèi)蒙古專版

全品學(xué)練考七年級英語外研版內(nèi)蒙古專版

注:當(dāng)前書本只展示部分頁碼答案,查看完整答案請下載作業(yè)精靈APP。練習(xí)冊全品學(xué)練考七年級英語外研版內(nèi)蒙古專版答案主要是用來給同學(xué)們做完題方便對答案用的,請勿直接抄襲。

B
There are seven days in a week. Cindy's favourite day is Friday. Because there is her favourite class on Friday and she doesn't need to go to school the next day. At 7:30 on Friday morning, she has her first class. It is an English lesson. She likes English. It's very easy for her. At 8:25 am, she has a Chinese lesson. She isn't good at it. Then she has maths at 9:50 am. She thinks maths is difficult. Next she has history at 10:35 am. This is her favourite class. She can learn about the past.
In the afternoon, she has PE at 2:00 pm. Her PE teacher is strong and tall. He is friendly. Students often play football in PE class. Then she has music at 3:50 pm. Music is interesting. She and her classmates all like it. After music class, she has a class meeting. She and her classmates talk about many things in the meeting. School is over at 4:30 pm. What a happy Friday!
( )34. How many subjects does Cindy learn on Friday?
A. Six.
B. Seven.
C. Eight.
( )35. Why does Cindy like Friday best?
A. Because she doesn't need to go to school the next day and she likes history.
B. Because there is a maths class on Friday.
C. Because she likes Chinese.
( )36. Which of the following(下列的) is RIGHT?
A. Cindy is not good at English.
B. Classes begin at 7:30 am.
C. Cindy's PE teacher is strong and funny.
( )37. What is the main idea of the passage?
A. Cindy's school.
B. Cindy's family life.
C. Cindy's favourite day.

答案:34. A  35. A  36. B  37. C  
34題:文中提到Cindy周五的課程有英語、語文、數(shù)學(xué)、歷史、體育、音樂,共6門學(xué)科,故選A。
35題:根據(jù)“Cindy's favourite day is Friday. Because there is her favourite class on Friday and she doesn't need to go to school the next day.”以及“Next she has history at 10:35 am. This is her favourite class.”,可知她喜歡周五是因為第二天不用上學(xué)且喜歡歷史課,故選A。
36題:  - 選項A:文中說“She likes English. It's very easy for her.”,說明她擅長英語,A錯誤;  - 選項B:“At 7:30 on Friday morning, she has her first class.”表明課程早上7:30開始,B正確;  - 選項C:文中說“Her PE teacher is strong and tall.”,未提及“funny”,C錯誤。  故選B。
37題:文章圍繞Cindy最喜歡的一天(周五)展開,介紹了她的課程和活動,主旨是“Cindy最喜歡的一天”,故選C。