欧美日韩黄网欧美日韩日B片|二区无码视频网站|欧美AAAA小视频|久久99爱视频播放|日本久久成人免费视频|性交黄色毛片特黄色性交毛片|91久久伊人日韩插穴|国产三级A片电影网站|亚州无码成人激情视频|国产又黄又粗又猛又爽的

精英家教網(wǎng) > 練習(xí)冊解析答案 > 任務(wù)型聽讀訓(xùn)練八年級英語譯林版 > 第26頁解析答案
任務(wù)型聽讀訓(xùn)練八年級英語譯林版

任務(wù)型聽讀訓(xùn)練八年級英語譯林版

注:當前書本只展示部分頁碼答案,查看完整答案請下載作業(yè)精靈APP。練習(xí)冊任務(wù)型聽讀訓(xùn)練八年級英語譯林版答案主要是用來給同學(xué)們做完題方便對答案用的,請勿直接抄襲。

Anne M. Dorner Middle School is in New York, America. There is a special club in the school library called the Genius Bar. It is an IT help desk run by some students. These students can fix computers and even give teachers help in using technology.
Now there are more than 20 students in the club. They go to the library during lunchtime and other times of the day. They offer service to those outside their school. For example, an education center bought a tool for its students to use, but no one there knew how to put it together. They shipped it over to the school and the Genius Bar kids put it together. Every week, new boxes of different things would appear.
When artificial intelligence (AI) tools like ChatGPT appeared, the Genius Bar kids were the first to try using them. It has already been a group where students try out new things, find out what works, and what's exciting for kids. It has also given some students ideas about their future jobs.
Owen Brennan is one of the club members. He said, "I think a lot of students probably didn't notice that they were interested in computers and learning technology. But after this, they got to know that it may be something that they do as a future job."
()12. The first paragraph tells us _______.
A. what the Genius Bar is
B. why the Genius Bar is important
C. when people set up the Genius Bar
D. how many students are in the Genius Bar
()13. Why did an education center ship a tool to the school?
A. Because they wanted to ask for help.
B. Because they wrote a wrong address.
C. Because they offered service to the school.
D. Because they gave the tool to students as a gift.
()14. According to Owen Brennan, what is the Genius Bar like?
A. It's interesting.
B. It's helpful.
C. It's popular.
D. It's strange.
()15. In which part of a magazine can we read this text?
A. Culture.
B. Business.
C. Fashion.
D. Technology.

答案:12. A
   解析:第一段介紹了“Genius Bar”是學(xué)校圖書館里由一些學(xué)生運營的IT服務(wù)臺,學(xué)生能修電腦、幫老師用技術(shù),主要講了“Genius Bar”是什么,所以選A。
13. A
   解析:根據(jù)第二段“an education center bought a tool for its students to use, but no one there knew how to put it together. They shipped it over to the school and the Genius Bar kids put it together.”可知,教育中心把工具運到學(xué)校是因為沒人會組裝,想尋求幫助,所以選A。
14. B
   解析:從Owen Brennan的話可知,很多學(xué)生通過這個俱樂部發(fā)現(xiàn)自己對電腦和技術(shù)有興趣,甚至可能作為未來工作,說明這個俱樂部是有幫助的,所以選B。
15. D
   解析:文章圍繞學(xué)校里和IT技術(shù)相關(guān)的“Genius Bar”俱樂部展開,和科技相關(guān),所以會在雜志的科技部分讀到,選D。