欧美日韩黄网欧美日韩日B片|二区无码视频网站|欧美AAAA小视频|久久99爱视频播放|日本久久成人免费视频|性交黄色毛片特黄色性交毛片|91久久伊人日韩插穴|国产三级A片电影网站|亚州无码成人激情视频|国产又黄又粗又猛又爽的

精英家教網(wǎng) > 練習(xí)冊(cè)解析答案 > 2025年創(chuàng)新課時(shí)作業(yè)本江蘇鳳凰少年兒童出版社八年級(jí)英語(yǔ)上冊(cè)人教版 > 第3頁(yè)解析答案
2025年創(chuàng)新課時(shí)作業(yè)本江蘇鳳凰少年兒童出版社八年級(jí)英語(yǔ)上冊(cè)人教版

2025年創(chuàng)新課時(shí)作業(yè)本江蘇鳳凰少年兒童出版社八年級(jí)英語(yǔ)上冊(cè)人教版

注:當(dāng)前書本只展示部分頁(yè)碼答案,查看完整答案請(qǐng)下載作業(yè)精靈APP。練習(xí)冊(cè)2025年創(chuàng)新課時(shí)作業(yè)本江蘇鳳凰少年兒童出版社八年級(jí)英語(yǔ)上冊(cè)人教版答案主要是用來(lái)給同學(xué)們做完題方便對(duì)答案用的,請(qǐng)勿直接抄襲。

五、閱讀理解 (2024·江蘇連云港市八年級(jí)上月考)Mark,Sue and Ann are my three best friends. Mark,Sue and I go to the same school and we are all classmates. Mark is one of the tallest boys in our class. He is even taller than our English teacher,Mr Black. When I feel sad,Mark always tells funny jokes and makes me happy again. Sometimes he pulls a funny face and makes me laugh until my stomach hurts. Sue,on the other hand,is very gentle and kind. She is not as loud or funny as Mark,but she is helpful and generous. I can always talk to her about my problems. She is a good listener and she is really smart. She said she would like to be a good doctor when she grows up. Ann,another good friend of mine,is from the USA. She is my online friend. Although we do not see each other very often,I still think of her as one of my best friends. We talk on the internet as much as we can and I often tell her about my school,my friends and my family. I like to share my joy with her. Ann is a true friend. She is honest and always tells me her opinions(觀點(diǎn)) about things. (
C
)1. In the writer's eyes,Ann ______. A. is a good-looking girl B. can be a good doctor C. is a good friend D. shares nothing with him (
D
)2. Which of the following is TRUE according to the passage? A. Mark is shorter than Mr Black. B. Sue and Ann are in the same school. C. Sue will be a teacher when she grows up. D. The writer sometimes sees Ann online. (
A
)3. What is the best title(標(biāo)題) for this passage? A. My best friends B. A talk with my classmates C. A letter to my friends D. How to make new friends
答案:1. C
解析:根據(jù)“Ann is a true friend.”可知,在作者眼中,Ann是一個(gè)好朋友,故選C。
2. D
解析:根據(jù)“She is my online friend. Although we do not see each other very often...We talk on the internet as much as we can”可知,作者有時(shí)在網(wǎng)上和Ann聊天,即在線看到Ann,D項(xiàng)正確;根據(jù)“He is even taller than our English teacher,Mr Black.”可知A項(xiàng)錯(cuò)誤;根據(jù)“Mark,Sue and I go to the same school”和“Ann...is from the USA. She is my online friend.”可知B項(xiàng)錯(cuò)誤;根據(jù)“She said she would like to be a good doctor when she grows up.”可知C項(xiàng)錯(cuò)誤,故選D。
3. A
解析:文章主要介紹了作者的三個(gè)最好的朋友Mark、Sue和Ann,所以最佳標(biāo)題是“My best friends”,故選A。