欧美日韩黄网欧美日韩日B片|二区无码视频网站|欧美AAAA小视频|久久99爱视频播放|日本久久成人免费视频|性交黄色毛片特黄色性交毛片|91久久伊人日韩插穴|国产三级A片电影网站|亚州无码成人激情视频|国产又黄又粗又猛又爽的

精英家教網 > 練習冊解析答案 > 2025年新視界初中英語八年級上冊 > 第5頁解析答案
2025年新視界初中英語八年級上冊

2025年新視界初中英語八年級上冊

注:當前書本只展示部分頁碼答案,查看完整答案請下載作業(yè)精靈APP。練習冊2025年新視界初中英語八年級上冊答案主要是用來給同學們做完題方便對答案用的,請勿直接抄襲。

六、按要求回答問題。
Wednesday, 26th February Sunny
Today, my family and I went to Mount Emei. Early in the morning, we started. After staying in my father's car for a few hours, we were at the foot of the mountain. Everyone was excited to start climbing. Along the way, we saw tall trees and beautiful flowers. The fresh air made me feel good. The sound of birds made me feel relaxed. Halfway up the mountain, we met some lovely monkeys jumping around and looking for food from visitors. It was really interesting to watch them. Then we walked on. When feeling tired, we stopped to have a rest and eat some snacks. At last, we made it to the Golden Summit. The sea of clouds below was like a dream world. It took my breath away. Enjoying the natural beauty, I not only became stronger but also felt happy. How I wish to go there again!
1. How did the writer get to the foot of Mount Emei?
_______
2. What did the writer see and hear along the way?
_______
3. How did the writer feel when seeing the sea of clouds?
_______
4. Why did the writer wish to go to Mount Emei again?
_______
5. Which part of the writer's trip do you like best? And why?
_______
答案:1. By car./In his father's car.
解析:根據“After staying in my father's car for a few hours, we were at the foot of the mountain.”可知,作者坐父親的車到達峨眉山腳下,故填By car./In his father's car.
2. The writer saw tall trees, beautiful flowers and some lovely monkeys. He/She heard the sound of birds.
解析:根據“Along the way, we saw tall trees and beautiful flowers.”“The sound of birds made me feel relaxed.”“Halfway up the mountain, we met some lovely monkeys...”可知,作者看到了高大的樹、美麗的花和可愛的猴子,聽到了鳥叫聲,故填The writer saw tall trees, beautiful flowers and some lovely monkeys. He/She heard the sound of birds.
3. It took his/her breath away./He/She felt it was like a dream world.
解析:根據“The sea of clouds below was like a dream world. It took my breath away.”可知,作者看到云海時感到驚嘆,覺得像夢幻世界,故填It took his/her breath away./He/She felt it was like a dream world.
4. Because he/she enjoyed the natural beauty and became stronger and happy.
解析:根據“Enjoying the natural beauty, I not only became stronger but also felt happy. How I wish to go there again!”可知,作者因為欣賞到了自然美景,變得更強壯和開心,所以想再去,故填Because he/she enjoyed the natural beauty and became stronger and happy.
5. I like the part where they met the monkeys best. Because it must be very interesting to watch the monkeys jumping around and looking for food.(答案不唯一)
解析:此題為開放性問題,說出自己喜歡的部分并說明原因即可,示例:我最喜歡他們遇到猴子的部分,因為看猴子跳來跳去尋找食物一定很有趣。