欧美日韩黄网欧美日韩日B片|二区无码视频网站|欧美AAAA小视频|久久99爱视频播放|日本久久成人免费视频|性交黄色毛片特黄色性交毛片|91久久伊人日韩插穴|国产三级A片电影网站|亚州无码成人激情视频|国产又黄又粗又猛又爽的

精英家教網(wǎng) > 練習(xí)冊(cè)解析答案 > 2025年創(chuàng)新課時(shí)作業(yè)本江蘇鳳凰少年兒童出版社七年級(jí)英語(yǔ)上冊(cè)譯林版 > 第8頁(yè)解析答案
2025年創(chuàng)新課時(shí)作業(yè)本江蘇鳳凰少年兒童出版社七年級(jí)英語(yǔ)上冊(cè)譯林版

2025年創(chuàng)新課時(shí)作業(yè)本江蘇鳳凰少年兒童出版社七年級(jí)英語(yǔ)上冊(cè)譯林版

注:當(dāng)前書(shū)本只展示部分頁(yè)碼答案,查看完整答案請(qǐng)下載作業(yè)精靈APP。練習(xí)冊(cè)2025年創(chuàng)新課時(shí)作業(yè)本江蘇鳳凰少年兒童出版社七年級(jí)英語(yǔ)上冊(cè)譯林版答案主要是用來(lái)給同學(xué)們做完題方便對(duì)答案用的,請(qǐng)勿直接抄襲。

六、閱讀表達(dá)
閱讀下面的短文,根據(jù)短文內(nèi)容回答問(wèn)題。 My name is Timo Halla. I'm a 13-year-old boy. I live with my parents in Helsinki, Finland (芬蘭). Now it's December. Every Tuesday, I usually get up at 7:40. I often listen to music. After breakfast, I walk to school. It's only a 10-minute walk. My school begins at 9:00. There are 18 students in my class. Each lesson is 45 minutes long, and there's a break between lessons. I have one Finnish (芬蘭語(yǔ)) lesson and two home economics (家政學(xué)) lessons in the morning. After that, I have lunch at 12:00. I have the other three afternoon lessons—from 12:30 to 14:15. Then I go to my ice hockey (冰球) club. I usually get home around 16:00. It's already dark outside. I often have dinner at 18:00. After that, I read with my parents for an hour. I enjoy the time with my parents. Then I prepare my schoolbag for the next day. At 21:30, it's time for me to go to bed.
1. How does the boy go to school?
2. When does school begin?
3. How many lessons does the boy have every Tuesday?
4. After reading with parents, what does the boy do?
5. What is your favourite after-school activity? Why?
答案:1. He walks to school.
解析:文中提到“After breakfast, I walk to school.”。
2. At 9:00.
解析:文中明確說(shuō)“My school begins at 9:00.”。
3. Six.
解析:上午有1節(jié)芬蘭語(yǔ)課和2節(jié)家政課,下午有3節(jié)課,共6節(jié)。
4. He prepares his schoolbag for the next day.
解析:文中提到“After that, I read with my parents for an hour... Then I prepare my schoolbag for the next day.”。
5. (示例)My favourite after-school activity is playing basketball. Because it can make me strong and I can play with my friends.
解析:此題為開(kāi)放性問(wèn)題,結(jié)合自身情況回答,說(shuō)明原因即可。