欧美日韩黄网欧美日韩日B片|二区无码视频网站|欧美AAAA小视频|久久99爱视频播放|日本久久成人免费视频|性交黄色毛片特黄色性交毛片|91久久伊人日韩插穴|国产三级A片电影网站|亚州无码成人激情视频|国产又黄又粗又猛又爽的

精英家教網(wǎng) > 練習(xí)冊解析答案 > 課課練小學(xué)英語AB卷六年級(jí)譯林版升級(jí)版 > 第4頁解析答案
課課練小學(xué)英語AB卷六年級(jí)譯林版升級(jí)版

課課練小學(xué)英語AB卷六年級(jí)譯林版升級(jí)版

注:當(dāng)前書本只展示部分頁碼答案,查看完整答案請下載作業(yè)精靈APP。練習(xí)冊課課練小學(xué)英語AB卷六年級(jí)譯林版升級(jí)版答案主要是用來給同學(xué)們做完題方便對答案用的,請勿直接抄襲。

七、閱讀短文,選擇正確答案。 There was a big tiger in a mountain. He was very lazy (懶的). He always asked a little monkey to give him some food. The little monkey wasn't happy about this. Then one day the monkey said, "I can't give you any food again." "Why?" the tiger asked. "There is another (另一只) tiger in the mountain. He tells me not to," the monkey said. The big tiger was angry and asked, "Where is he?" "He's over there. Please come with me," the monkey said. They came to a river. The big tiger saw another tiger in the river, so he jumped into the river. He never came out again. (
A
)1 There was ______ in a mountain. A a big tiger B a big monkey C a big lion (
A
)2 What did the big tiger ask the monkey to give him? A Some food. B Some fruits. C Another tiger. (
B
)3 Was the little monkey happy about giving food to the tiger? A Yes, he was. B No, he wasn't. C No, he isn't. (
B
)4 How did the tiger feel when he heard what the monkey said? A Happy. B Angry. C Sad. (
C
)5 Was there a real (真實(shí)的) tiger in the river? A Yes, there was. B Yes, it was. C No, there wasn't.
答案:1 A
解析:短文開頭提到“There was a big tiger in a mountain.”,選A。
2 A
解析:“He always asked a little monkey to give him some food.”表明老虎讓猴子給他一些食物,選A。
3 B
解析:“The little monkey wasn't happy about this.”表明猴子不高興,用過去時(shí),選B。
4 B
解析:“The big tiger was angry”表明老虎很生氣,選B。
5 C
解析:老虎在河里看到的是自己的倒影,沒有真的老虎,選C。
八、寫作。
請以“A foolish king”為題,寫一篇小短文。要求:語句通順,語法正確,不少于50個(gè)單詞。
A foolish king
______
答案:A foolish king
Long long ago, there was a foolish king. He liked new clothes very much and wanted to have the most beautiful clothes in the world. One day, two men came to the palace and said they could make magic clothes. The king was very happy. The two men pretended to make clothes and asked for a lot of money. Finally, the king walked in the street with no clothes on. People laughed at him, but he didn't know. What a foolish king!
解析:短文圍繞“A foolish king”展開,講述了國王喜歡新衣服,被兩個(gè)騙子欺騙,光著身子在街上走的故事,符合題目要求,語句通順,語法正確,單詞數(shù)不少于50。