欧美日韩黄网欧美日韩日B片|二区无码视频网站|欧美AAAA小视频|久久99爱视频播放|日本久久成人免费视频|性交黄色毛片特黄色性交毛片|91久久伊人日韩插穴|国产三级A片电影网站|亚州无码成人激情视频|国产又黄又粗又猛又爽的

精英家教網(wǎng) > 練習冊解析答案 > 英語活動手冊七年級英語上冊冀教版 > 第31頁解析答案
英語活動手冊七年級英語上冊冀教版

英語活動手冊七年級英語上冊冀教版

注:當前書本只展示部分頁碼答案,查看完整答案請下載作業(yè)精靈APP。練習冊英語活動手冊七年級英語上冊冀教版答案主要是用來給同學們做完題方便對答案用的,請勿直接抄襲。

五、閱讀短文,選擇正確答案。
Joan got home late from school. She was very happy today because her friend, Lucy, gave her a gift. Her parents were still at work. When she opened the refrigerator (冰箱), she found there was nothing to eat for dinner. Joan sat down and made a shopping list. She needed an eggplant, a carrot, some milk, some eggs, two tomatoes, some chicken and some bread. Joan ran to the supermarket. When she got there, she found there weren't any eggplants. There weren't any carrots. There wasn't any milk. There weren't any eggs. There weren't any tomatoes. There wasn't any chicken, and there wasn't any bread.
Joan was tired and a bit sad. She sat and opened the gift. It was a book. She began to read. It was so interesting that she didn't feel hungry anymore. Then her parents got back home. They did a lot of shopping.
B
)1. Why was Joan happy today?
A. She got home late.
B. She got a nice gift.
C. She had a big dinner.
D. She got a refrigerator.
B
)2. How many different foods were on Joan's shopping list?
A. Six. B. Seven. C. Eight. D. Nine.
D
)3. Why didn't Joan buy food?
A. She had no money.
B. The supermarket was too far.
C. The supermarket was closed.
D. They were sold out(賣光).
A
)4. What can we infer(推斷)from the passage?
A. Joan is a happy girl.
B. Joan doesn't like the book.
C. Her parents cook food for Joan.
D. Her parents often go shopping.
答案:1. B
解析:根據(jù)短文第一段第二句“She was very happy today because her friend, Lucy, gave her a gift.”可知,Joan開心是因為收到了朋友的禮物,B選項正確。
2. B
解析:購物清單中的食物有:eggplant(茄子)、carrot(胡蘿卜)、milk(牛奶)、eggs(雞蛋)、tomatoes(西紅柿)、chicken(雞肉)、bread(面包),共七種,B選項正確。
3. D
解析:根據(jù)第一段“When she got there, she found there weren't any eggplants... there wasn't any bread.”可知,超市里Joan需要的食物都沒有了,即賣光了,D選項正確。
4. A
解析:Joan雖然沒買到晚餐食材有點難過,但收到書后開始閱讀,書很有趣讓她不再餓,且開頭提到她因為收到禮物很開心,整體可推斷她是個快樂的女孩,A選項正確;B選項與“She began to read. It was so interesting”矛盾;C、D選項文中未提及。