欧美日韩黄网欧美日韩日B片|二区无码视频网站|欧美AAAA小视频|久久99爱视频播放|日本久久成人免费视频|性交黄色毛片特黄色性交毛片|91久久伊人日韩插穴|国产三级A片电影网站|亚州无码成人激情视频|国产又黄又粗又猛又爽的

精英家教網(wǎng) > 練習(xí)冊解析答案 > 新課程英語讀寫訓(xùn)練九年級譯林版 > 第23頁解析答案
新課程英語讀寫訓(xùn)練九年級譯林版

新課程英語讀寫訓(xùn)練九年級譯林版

注:當(dāng)前書本只展示部分頁碼答案,查看完整答案請下載作業(yè)精靈APP。練習(xí)冊新課程英語讀寫訓(xùn)練九年級譯林版答案主要是用來給同學(xué)們做完題方便對答案用的,請勿直接抄襲。

五、閱讀表達(dá)
閱讀下面的短文,然后根據(jù)短文內(nèi)容回答問題,每小題答案不超過6個詞。
Scientists find that hard-working people can live longer than idle (不工作的) people. Career women are healthier than housewives. Evidence shows that the jobless are in poorer health than the job-holder. A report shows that whenever the unemployment rate (失業(yè)率) increases by 1%, the death rate increases by 2%. All this comes down to one point: Work is helpful to our health.
Why is work good for health? It is because work keeps people busy, away from loneliness. Researches show that people feel not only unhappy but also worried when they have nothing to do. Instead, the happiest are those who are busy. Many high achievers who love their careers feel that they are happiest when they are working hard. Work serves as a bridge between man and reality (現(xiàn)實). By work, people come into contact with each other. If people take part in some activities, they can find friendship and warmth. This is helpful to health. The loss of work sometimes means the loss of everything. It affects man in spirit and makes him easy to get ill.
Besides, work gives one a sense of fulfillment (充實感). Work makes one feel his value in society. When a writer finishes his writing or a doctor successfully operates on a patient or a teacher sees his students grow, they are happy beyond words.
From the above we can know that the more you work, the happier and healthier you will be. Let us work hard and study well and live a happy and healthy life.
1. Who can live longer, hard-working people or idle people?
2. What does the writer want to tell us in the first paragraph?
3. How do people feel when they don't have anything to do?
4. How can we find friendship and warmth in our daily life?
5. What title can you make for this passage?

答案:1. Hard-working people.
解析:根據(jù)第一段第一句“Scientists find that hard-working people can live longer than idle (不工作的) people.”可知答案。
2. Work is helpful to health.
解析:第一段最后一句“All this comes down to one point: Work is helpful to our health.”點明了第一段的主旨。
3. Unhappy and worried.
解析:根據(jù)第二段第二句“Researches show that people feel not only unhappy but also worried when they have nothing to do.”可知答案。
4. By taking part in some activities.
5. Working Hard Is Good for Health.(言之有理即可)