欧美日韩黄网欧美日韩日B片|二区无码视频网站|欧美AAAA小视频|久久99爱视频播放|日本久久成人免费视频|性交黄色毛片特黄色性交毛片|91久久伊人日韩插穴|国产三级A片电影网站|亚州无码成人激情视频|国产又黄又粗又猛又爽的

精英家教網(wǎng) > 練習(xí)冊(cè)解析答案 > 2025年學(xué)習(xí)指導(dǎo)用書中職英語第一冊(cè) > 第25頁(yè)解析答案
2025年學(xué)習(xí)指導(dǎo)用書中職英語第一冊(cè)

2025年學(xué)習(xí)指導(dǎo)用書中職英語第一冊(cè)

注:當(dāng)前書本只展示部分頁(yè)碼答案,查看完整答案請(qǐng)下載作業(yè)精靈APP。練習(xí)冊(cè)2025年學(xué)習(xí)指導(dǎo)用書中職英語第一冊(cè)答案主要是用來給同學(xué)們做完題方便對(duì)答案用的,請(qǐng)勿直接抄襲。

5. Less Screen Time
People tend to watch television or play with the phone when they're eating alone. This is unhealthy as they aren't aware of what they're eating, thus making overeating likely. However, having meals with family members is a great way of having interesting talks and also reducing screen time.
1. The passage introduces the following benefits of eating together with family members except
D
.
A. less screen time
B. better food choices
C. good eating habits
D. better performance in school
2. Children tend to have
B
if they often have meals with their parents.
A. a good dressing style
B. good eating manners
C. a good hairstyle
D. good learning performance
3. Children are likely to have
C
food if they eat with their family.
A. expensive
B. junk
C. healthier
D. fried
4. According to the passage,
A
is the best time to share the day's events with family members.
A. dinner time
B. TV time
C. cooking time
D. work time
5. According to the passage, people may
B
if they don't eat with their family.
A. develop better connections with the family
B. play with the phone
C. have interesting talks
D. reduce screen time
答案:1.D
解析:文章提到的好處有良好的飲食習(xí)慣、更好的食物選擇、對(duì)新食物的接受度、更好的家庭關(guān)系、減少屏幕時(shí)間,未提及“better performance in school”,所以選D。
2.B
解析:第一段“Children who have meals with their parents tend to... also good eating manners.”表明孩子會(huì)有良好的飲食習(xí)慣,選B。
3.C
解析:第二段“you would make food choices that are healthy for everybody. This means less junk food.”說明和家人一起吃飯會(huì)選擇更健康的食物,選C。
4.A
解析:文章開頭“One of the best times of the day you can spend with your family is mealtimes.”,結(jié)合選項(xiàng),“dinner time”屬于用餐時(shí)間,選A。
5.B
解析:最后一段“People tend to watch television or play with the phone when they're eating alone.”說明獨(dú)自吃飯時(shí)可能會(huì)玩手機(jī),選B。