欧美日韩黄网欧美日韩日B片|二区无码视频网站|欧美AAAA小视频|久久99爱视频播放|日本久久成人免费视频|性交黄色毛片特黄色性交毛片|91久久伊人日韩插穴|国产三级A片电影网站|亚州无码成人激情视频|国产又黄又粗又猛又爽的

精英家教網(wǎng) > 練習(xí)冊(cè)解析答案 > 2025年學(xué)習(xí)指導(dǎo)用書(shū)中職英語(yǔ)第一冊(cè) > 第4頁(yè)解析答案
2025年學(xué)習(xí)指導(dǎo)用書(shū)中職英語(yǔ)第一冊(cè)

2025年學(xué)習(xí)指導(dǎo)用書(shū)中職英語(yǔ)第一冊(cè)

注:當(dāng)前書(shū)本只展示部分頁(yè)碼答案,查看完整答案請(qǐng)下載作業(yè)精靈APP。練習(xí)冊(cè)2025年學(xué)習(xí)指導(dǎo)用書(shū)中職英語(yǔ)第一冊(cè)答案主要是用來(lái)給同學(xué)們做完題方便對(duì)答案用的,請(qǐng)勿直接抄襲。

B When she was in middle school, Liz King decided to be a hairdresser. Liz always knew she wanted to be a hairdresser, but her mom didn't want her to go to a vocational high school, because most of the graduates of her local high school go on to four-year colleges. At the end of 8th grade, Liz told her mom she wanted to study cosmetology (美容). "I thought that if she went to a vocational school, she would miss out on a profession where she could make more money," her mom, Chapman, says. But Liz begged (哀求) her mom to let her go to study cosmetology. Finally, her mom agreed—under one condition: if she could do the college prep (預(yù)備) classes. Liz did all the college prep classes, but said there was no way she was going to college, because she was not self-motivated (自我激勵(lì)的) in study. But she was motivated about her career in cosmetology. Liz graduated in 2022. By then, she had completed enough training hours in school to take the exam for her cosmetology license. She took the test after she finished her high school classes and had her license by the time she walked across the stage to get her diploma. 根據(jù)文章內(nèi)容判斷下列句子是否正確。正確的寫(xiě)T,錯(cuò)誤的寫(xiě)F。( ) 1. Liz didn't decide to be a hairdresser until the end of 8th grade.
答案:F。解析:原文提到“Liz always knew she wanted to be a hairdresser”(Liz一直知道自己想成為理發(fā)師),并非到8年級(jí)末才決定,故錯(cuò)誤。
( ) 2. Chapman wanted her daughter to go on to college and make more money.
答案:T。解析:原文提到“her mom didn't want her to go to a vocational high school, because most...go to four-year colleges”及“I thought that if she went to a vocational school, she would miss out on a profession where she could make more money”,可知Chapman希望女兒上大學(xué)并賺更多錢,故正確。
( ) 3. Liz didn't choose to go to college though she finished all the college prep classes.
答案:T。解析:原文提到“Liz did all the college prep classes, but said there was no way she was going to college”,可知Liz雖然完成了大學(xué)預(yù)備課程,但沒(méi)有選擇上大學(xué),故正確。
( ) 4. Liz was not self-motivated about her career in cosmetology.
答案:F。解析:原文提到“she was motivated about her career in cosmetology”(她對(duì)自己的美容事業(yè)有動(dòng)力),故錯(cuò)誤。
( ) 5. Liz had already got her cosmetology license before her high school graduation.
答案:T。解析:原文提到“had her license by the time she walked across the stage to get her diploma”(在她上臺(tái)領(lǐng)取畢業(yè)證書(shū)時(shí)已經(jīng)拿到了執(zhí)照),即畢業(yè)前已獲得執(zhí)照,故正確。
能力提升 一、將下列句子翻譯成中文。1. Adjusting to a new school calls for a lot of effort.
答案:適應(yīng)新學(xué)校需要付出很多努力。