欧美日韩黄网欧美日韩日B片|二区无码视频网站|欧美AAAA小视频|久久99爱视频播放|日本久久成人免费视频|性交黄色毛片特黄色性交毛片|91久久伊人日韩插穴|国产三级A片电影网站|亚州无码成人激情视频|国产又黄又粗又猛又爽的

精英家教網(wǎng) > 練習(xí)冊(cè)解析答案 > 經(jīng)綸學(xué)典提高班八年級(jí)英語譯林版 > 第26頁解析答案
經(jīng)綸學(xué)典提高班八年級(jí)英語譯林版

經(jīng)綸學(xué)典提高班八年級(jí)英語譯林版

注:當(dāng)前書本只展示部分頁碼答案,查看完整答案請(qǐng)下載作業(yè)精靈APP。練習(xí)冊(cè)經(jīng)綸學(xué)典提高班八年級(jí)英語譯林版答案主要是用來給同學(xué)們做完題方便對(duì)答案用的,請(qǐng)勿直接抄襲。

三、信息還原。(共5小題;每小題1分,滿分5分) 請(qǐng)認(rèn)真閱讀下面短文,從短文后的選項(xiàng)中選出能填入空白處的最佳選項(xiàng)。選項(xiàng)中有兩項(xiàng)為多余選項(xiàng)。 Parents usually don't let their children cook. They think it's dangerous for children to 26
A
They say children can do some easy cooking work such as doing the dishes. Cooking makes children smart. In some cooking activities, children can choose and decide what things to put in a dish. 27
E
At the same time, they can give their friends a treat. Cooking teaches children to feel how things change. When helping their friends cook in the kitchen, they can also see how food changes by temperature (溫度). 28
C
Cooking makes children confident (自信的). When children learn to cook, they usually feel they can do something for their family members. 29
F
Cooking teaches children cultures. 30
G
When cooking different kinds of food, children can also learn about different cultures. A. It's bad for their bodies. B. However, scientists say it's good for children. C. It's easy for them to get life experience. D. They can think about it over and over again. E. That's a great way to make them think actively. F. They can cook a great dinner to show their love. G. Cooking in one culture is quite different from that in another.
答案:26. A
解析:父母不讓孩子做飯,認(rèn)為做飯對(duì)孩子不好,“It's bad for their bodies.”符合語境。
27. E
解析:孩子選擇食材是積極思考的好方式,“That's a great way to make them think actively.”承接上文。
28. C
解析:看到食物隨溫度變化,孩子容易獲得生活經(jīng)驗(yàn),“It's easy for them to get life experience.”符合邏輯。
29. F
解析:學(xué)會(huì)做飯后,孩子可以做一頓豐盛的晚餐來表達(dá)愛意,“They can cook a great dinner to show their love.”體現(xiàn)自信帶來的行動(dòng)。
30. G
解析:不同文化的烹飪方式不同,所以做飯能教孩子文化,“Cooking in one culture is quite different from that in another.”引出下文。