欧美日韩黄网欧美日韩日B片|二区无码视频网站|欧美AAAA小视频|久久99爱视频播放|日本久久成人免费视频|性交黄色毛片特黄色性交毛片|91久久伊人日韩插穴|国产三级A片电影网站|亚州无码成人激情视频|国产又黄又粗又猛又爽的

精英家教網(wǎng) > 練習(xí)冊解析答案 > 英語習(xí)題冊第三版 > 第7頁解析答案
英語習(xí)題冊第三版

英語習(xí)題冊第三版

注:當(dāng)前書本只展示部分頁碼答案,查看完整答案請下載作業(yè)精靈APP。練習(xí)冊英語習(xí)題冊第三版答案主要是用來給同學(xué)們做完題方便對答案用的,請勿直接抄襲。

V. 完形填空
6. [
A
] could [B] ought [C] had to
7. [A] by sea [B] by plane [
C
] by train
8. [A] look at [B] look on [
C
] look after
9. [A] friend [
B
] job [C] will
10. [A] have [
B
] take [C] need
答案:6. A
解析:人們能夠以低成本在西部養(yǎng)牛,“could”表示能夠,“ought”應(yīng)該,“had to”不得不,選A。
7. C
解析:后面提到“get them to the nearest railroad”,所以是通過火車運到東部市場,“by train”,選C。
8. C
解析:有人必須在開闊地帶照顧牛,“l(fā)ook after”表示照顧,“l(fā)ook at”看,“l(fā)ook on”旁觀,選C。
9. B
解析:這是牛仔的工作,“job”表示工作,符合語境,選B。
10. B
解析:“it takes some time to do sth.”是固定句型,表示花費時間做某事,選B。
VI. 閱讀理解
Most summer school courses in Britain last (持續(xù)) for two to four weeks. During that time, the students live either with a British family or at the school or in a hotel. They have about fifteen hours of lessons every Monday to Friday — usually in the mornings. Each school has a lot of different courses. Some are for beginners and others are for intermediate (中級水平的) or advanced students. The lessons are interesting, the classes are small and the teachers are all from English-speaking countries.
But summer school students don’t just speak English in the classroom. They’re in Britain, so they speak and read and hear it outside, too. That’s why they learn so quickly and why a summer school course is really a holiday. Only one third of each course is taught in the classroom, and the rest takes place during a busy afternoon and evening timetable (時間表) of visits, sports and games. These activities help everyone to make new friends, have fun and improve their English.
1. Which of the following courses do summer schools offer?
[A] Courses in sports.
[B] Language courses.
[C] Courses in British history.
2. Summer schools arrange visits and other activities for the students ______.
[A] to make the courses suitable for students of all levels
[B] to make the summer school more like a holiday
[C] to attract more students
3. Why do students in summer schools learn quickly?
[A] Because they all work very hard.
[B] Because their teachers are all native speakers of English.
[C] Because they learn not only in but out of class as well.
4. The main purpose (目的) of summer school students is to ______.
[A] make new friends
[B] have fun
[C] improve their English
5. Which of the following is NOT true according to the passage?
[A] At most summer schools, lessons are given in the mornings.
[B] Each school has a great many different courses.
[C] Summer schools are only a holiday for sightseeing in Britain.
答案:1. B
解析:文章提到學(xué)生在課堂內(nèi)外都說英語,老師來自英語國家,主要是語言學(xué)習(xí),所以提供語言課程,選B。
2. B
解析:文中提到“a summer school course is really a holiday”,安排活動是為了讓它更像假期,選B。
3. C
解析:“They don’t just speak English in the classroom... outside, too”說明在課內(nèi)外都學(xué)習(xí),所以學(xué)得快,選C。
4. C
解析:活動幫助“improve their English”,雖然有交友和娛樂,但主要目的是提高英語,選C。
5. C
解析:文章說暑期學(xué)校既是學(xué)習(xí)也是假期,而不是“僅僅是觀光假期”,C選項錯誤,選C。