欧美日韩黄网欧美日韩日B片|二区无码视频网站|欧美AAAA小视频|久久99爱视频播放|日本久久成人免费视频|性交黄色毛片特黄色性交毛片|91久久伊人日韩插穴|国产三级A片电影网站|亚州无码成人激情视频|国产又黄又粗又猛又爽的

精英家教網(wǎng) > 練習(xí)冊(cè)解析答案 > 2025年全效核心素養(yǎng)測評(píng)高中英語必修第一冊(cè) > 第12頁解析答案
2025年全效核心素養(yǎng)測評(píng)高中英語必修第一冊(cè)

2025年全效核心素養(yǎng)測評(píng)高中英語必修第一冊(cè)

注:當(dāng)前書本只展示部分頁碼答案,查看完整答案請(qǐng)下載作業(yè)精靈APP。練習(xí)冊(cè)2025年全效核心素養(yǎng)測評(píng)高中英語必修第一冊(cè)答案主要是用來給同學(xué)們做完題方便對(duì)答案用的,請(qǐng)勿直接抄襲。

3. We may infer from Amy's story that ______
B
. Amy will still be laughed at by others
B. the news reports played an important part in helping Amy
C. there are few people with disabilities in Amy's country
D. Amy disliked receiving the letters from people
答案:B
解析:文中提到電臺(tái)經(jīng)理看到Amy的信后聯(lián)系了當(dāng)?shù)貓?bào)紙,之后全國的媒體都報(bào)道了她的故事,隨后她收到了很多鼓勵(lì)的信,并且學(xué)校也為她設(shè)立了沒有嘲笑的一天,還設(shè)立了“Amy Day”,由此可推斷新聞報(bào)道在幫助Amy方面起到了重要作用,B選項(xiàng)正確;A選項(xiàng)與“Amy did get her wish of a special day without teasing at her school”不符;C、D選項(xiàng)在文中無依據(jù),所以選B。
4. What is the purpose to set Amy Day?
A. To encourage people to carry their heads high.
B. To call on people to treat everyone properly.
C. To give money to the people with disabilities.
D. To explain how brave Amy was by making her wish.
答案:B
解析:根據(jù)文中“The official explained that by doing so they made such a simple wish come true, Amy taught us that everyone should be treated with respect, love and warmth.”可知,設(shè)立“Amy Day”的目的是號(hào)召人們尊重、關(guān)愛和溫暖地對(duì)待每一個(gè)人,即正確地對(duì)待每個(gè)人,B選項(xiàng)符合文意,A、C、D選項(xiàng)不是設(shè)立該節(jié)日的目的,所以選B。
How to Have a Successful Teenage Life
Everyone wants to succeed in their life, don't they? Even as a teenager, you can achieve success in your life; it really isn't that hard. 1
F

●Do well in school. Education will help you be a productive member in society. Try your best for excellence in school; listen to the teachers, do your homework, study, and get good grades. Doing so will help you get into a better university, which will enable you to have a bright future. 2
B

●Do well in your community (社區(qū)). Volunteering can not only improve your community's status, but it can make you happier. Studies show that people who volunteer are less likely to develop depression (抑郁) than people who don't. 3
D
For example, if you love animals, volunteer at an animal shelter. If you love protecting the environment, plant trees or pick up litter. When you help others, it will make you feel better about yourself.
●4
C
Remember, they're there to help you be the best that you can be. Respect them and value their opinions, even if they annoy you sometimes. 5______
G
You don't get to choose your family or your teachers, but you still need to get along with them. Learn how to deal with people now, because when you're an adult, you'll be able to choose your boss or your co-workers, so learn how to respect people around you now.
A. Live life to the fullest.
B. School sets you up on the right track!
C. Be nice to your parents and teachers.
D. Find chances to do volunteer work that interests you.
E. It will help you pass time and develop your personality.
F. Here are some important points that you may find helpful.
G. Keep in mind that they do the things because they care about you.
答案:1. F; 2. B; 3. D; 4. C; 5. G
解析:1. 前文引出“青少年也能取得成功”的話題,后文列舉了具體方法,F(xiàn)選項(xiàng)“Here are some important points that you may find helpful.”(這里有一些你可能會(huì)覺得有幫助的要點(diǎn))起到承上啟下的作用,符合語境,所以1題選F。
2. 本段講的是“在學(xué)校做好”,B選項(xiàng)“School sets you up on the right track!”(學(xué)校讓你走上正確的道路?。┡c前文“help you get into a better university, which will enable you to have a bright future”銜接緊密,強(qiáng)調(diào)學(xué)校的作用,所以2題選B。
3. 本段講的是“在社區(qū)做好,參與志愿活動(dòng)”,D選項(xiàng)“Find chances to do volunteer work that interests you.”(找機(jī)會(huì)做你感興趣的志愿工作)與后文舉例“if you love animals...volunteer at an animal shelter”相呼應(yīng),所以3題選D。
4. 后文提到“Respect them...your family or your teachers”,可知本段講的是對(duì)父母和老師好,C選項(xiàng)“Be nice to your parents and teachers.”(對(duì)父母和老師好一點(diǎn))符合段意,所以4題選C。
5. 前文說“即使他們有時(shí)讓你煩惱,也要尊重他們并重視他們的意見”,G選項(xiàng)“Keep in mind that they do the things because they care about you.”(記住,他們做這些事是因?yàn)樗麄冴P(guān)心你)解釋了為什么要這樣做,銜接自然,所以5題選G。