欧美日韩黄网欧美日韩日B片|二区无码视频网站|欧美AAAA小视频|久久99爱视频播放|日本久久成人免费视频|性交黄色毛片特黄色性交毛片|91久久伊人日韩插穴|国产三级A片电影网站|亚州无码成人激情视频|国产又黄又粗又猛又爽的

精英家教網(wǎng) > 練習(xí)冊解析答案 > 基礎(chǔ)訓(xùn)練大象出版社八年級英語人教版 > 第16頁解析答案
基礎(chǔ)訓(xùn)練大象出版社八年級英語人教版

基礎(chǔ)訓(xùn)練大象出版社八年級英語人教版

注:當(dāng)前書本只展示部分頁碼答案,查看完整答案請下載作業(yè)精靈APP。練習(xí)冊基礎(chǔ)訓(xùn)練大象出版社八年級英語人教版答案主要是用來給同學(xué)們做完題方便對答案用的,請勿直接抄襲。

二、根據(jù)材料內(nèi)容選擇最佳答案。If you are looking for somewhere special to visit in London, we may have the answer for you: Sir John Soane's Museum. The museum is one of London's best - kept secrets, and it's free to explore. Sir John, a great architect (建筑師), lived in London during the 18th century. The most amazing thing is that his house still looks exactly the same as he once lived there. In fact, visiting the house is just like travelling back in time.
There are three floors which are open to the public. You can start on the first floor. This used to be Sir John's work area. You can see some paintings on the walls about his family and life. They are really nice. You can learn a lot from the paintings. Next, you can go downstairs to the ground floor. Here you will find many old paintings. For example, there are a series of interesting paintings about life in the 18th century in London. Finally, go to the underground floor. It's full of thousands of valuable objects, such as sculptures (雕塑) and models of famous buildings from all over the world. Walking around this part of the house is a bit like a treasure hunt.
The museum is not far from the British Museum. It's only about ten minutes' walk. You can enjoy a free guided tour every Saturday at 2:30 p.m., but it is also great fun to walk about by yourself.
So now you know where to go next time you're in London. I guarantee that it's an experience you won't forget!
( ) 1. What's special about Sir John Soane's Museum?
A. There is a time machine in it.
B. It is the oldest museum in London.
C. There are lots of secret boxes in it.
D. It is kept the same as Sir John Soane lived there.
( ) 2. In which order does the writer advise people to visit the museum?
①the ground floor ②the underground floor ③the first floor
A. ①→②→③ B. ②→①→③ C. ①→③→② D. ③→①→②
( ) 3. What can you see on the ground floor of the museum?
A. Many old paintings.
B. Paintings of Sir John Soane and his family.
C. Some valuable sculptures.
D. Models of famous buildings.
( ) 4. What does the underlined word "guarantee" probably mean in the last paragraph?
A. Hear. B. Decide. C. Promise. D. Remember.
( ) 5. What's the main purpose of the text?
A. To teach people how to be an architect.
B. To introduce a special and interesting museum.
C. To compare (比較) different museums in London.
D. To show the history of Sir John Soane's Museum.
答案:1. D 根據(jù)第一段中“The most amazing thing is that his house still looks exactly the same as he once lived there.”可知,這個(gè)博物館的特別之處在于它保持著和約翰·索恩爵士曾經(jīng)居住時(shí)一樣的樣子。
2. D 根據(jù)第二段“You can start on the first floor...Next, you can go downstairs to the ground floor...Finally, go to the underground floor.”可知,作者建議人們參觀的順序是先一樓,再一樓,最后地下一樓,即③→①→②。
3. A 根據(jù)第二段“Next, you can go downstairs to the ground floor. Here you will find many old paintings.”可知,在一樓能看到很多古老的畫作。
4. C 根據(jù)語境可知,作者說“我保證這是一次你不會(huì)忘記的經(jīng)歷”,“guarantee”意思是“保證”,與“Promise”意思相近。
5. B 文章主要介紹了倫敦一個(gè)特別且有趣的博物館——約翰·索恩爵士博物館,包括它的特別之處、參觀順序等,所以目的是介紹這個(gè)博物館。