欧美日韩黄网欧美日韩日B片|二区无码视频网站|欧美AAAA小视频|久久99爱视频播放|日本久久成人免费视频|性交黄色毛片特黄色性交毛片|91久久伊人日韩插穴|国产三级A片电影网站|亚州无码成人激情视频|国产又黄又粗又猛又爽的

精英家教網(wǎng) > 練習冊解析答案 > 基礎(chǔ)訓練大象出版社八年級英語人教版 > 第5頁解析答案
基礎(chǔ)訓練大象出版社八年級英語人教版

基礎(chǔ)訓練大象出版社八年級英語人教版

注:當前書本只展示部分頁碼答案,查看完整答案請下載作業(yè)精靈APP。練習冊基礎(chǔ)訓練大象出版社八年級英語人教版答案主要是用來給同學們做完題方便對答案用的,請勿直接抄襲。

5. 我只是待在家里看書、聽音樂,但這樣仍然很有趣。
I just
stayed at home
to read and listen to music, but it was still fun.
答案:stayed at home
解析:“待在家里”常用短語“stay at home”,根據(jù)句中“was”可知時態(tài)為一般過去時,“stay”的過去式是“stayed”,所以填“stayed at home”。
五、根據(jù)材料內(nèi)容選擇最佳答案。 In the evening, the Johnson family sat around the living room. They talked about their dream vacation places. ▲ Dad said, “Greece will be a great vacation place. Its ancient buildings are wonderful!” Mum said, “I would like to enjoy the quiet beaches of Bali. The blue sky and cool water are nice and we can feel relaxed from the busy life.” Their daughter, Lily, 16, thought differently, “Hong Kong is my dream vacation place. The busy city, special culture and delicious food will be a special experience!” Their little son, Max, 6 years old, shouted, “I want to visit a park with exciting rides!” They talked excitedly, but they couldn't decide where to go. Dad knew being together was the most important part of a vacation. So he said, “We all have great ideas, but the real beauty is making memories together, isn't it? Let's find a place that meets all our needs.” Everyone thought Dad was right. After thinking, they decided to go to Sanya, a famous city in China. It has beautiful beaches, colourful culture and delicious food. There is also an exciting water sports park for Max. Their trip turned out to be a really unforgettable experience. Everyone's dream came true. (
A
) 1. Which of the following can be put in “ ▲ ”? A. Each one had a different idea. B. They all thought about others. C. They found the key to happiness. D. Each one drew something special. (
D
) 2. What was the dream vacation place for Mum? (
C
) 3. What's the most important part of a vacation according to Dad? A. Beautiful scenery. B. Delicious food. C. Being together. D. Ancient buildings. (
B
) 4. Why did the Johnsons decide to go to Sanya at last? A. Because it had the best beaches. B. Because it met everyone's needs. C. Because they all loved hot places. D. Because they all loved the food there. (
C
) 5. What's the best title for the text? A. How to Make Dreams Come True B. What Makes Sanya Really Famous C. The Real Beauty of a Vacation D. How People Spend Their Vacation
答案:1. A
解析:根據(jù)下文爸爸、媽媽、女兒和兒子分別提出了不同的夢想度假地,可知此處應表示“每個人都有不同的想法”,A選項符合語境,故選A。
2. D
解析:媽媽說“I would like to enjoy the quiet beaches of Bali.”,結(jié)合選項圖片,D選項是海灘,符合媽媽的夢想度假地,故選D。
3. C
解析:文中提到“Dad knew being together was the most important part of a vacation.”,可知爸爸認為度假最重要的部分是在一起,C選項正確,故選C。
4. B
解析:爸爸說“Let's find a place that meets all our needs.”,后來他們決定去三亞,說明三亞滿足了每個人的需求,B選項正確,故選B。
5. C
解析:文章主要講述約翰遜一家討論夢想度假地,最后爸爸認為度假真正的美好是在一起創(chuàng)造回憶,C選項“度假的真正美好”符合主旨,故選C。