欧美日韩黄网欧美日韩日B片|二区无码视频网站|欧美AAAA小视频|久久99爱视频播放|日本久久成人免费视频|性交黄色毛片特黄色性交毛片|91久久伊人日韩插穴|国产三级A片电影网站|亚州无码成人激情视频|国产又黄又粗又猛又爽的

精英家教網(wǎng) > 練習冊解析答案 > 英語同步閱讀訓練八年級人教版 > 第27頁解析答案
英語同步閱讀訓練八年級人教版

英語同步閱讀訓練八年級人教版

注:當前書本只展示部分頁碼答案,查看完整答案請下載作業(yè)精靈APP。練習冊英語同步閱讀訓練八年級人教版答案主要是用來給同學們做完題方便對答案用的,請勿直接抄襲。

XII. 閱讀下面文章,寫出每段的段落大意和文章的中心思想。
Anne was adopted by Marilla when she was little. They lived happily together on a farm called Green Gables. Now Anne was going to a university out of town, but Marilla got sick.
One afternoon, Anne came home from town and found Marilla sitting at the kitchen table, looking very tired. Marilla told Anne that the doctor had said she must stop reading, sewing, and farming or she could lose her sight. Marilla's voice shook as she said she felt she had to sell their beloved home to pay for care.
That night, Anne could not sleep. She lay in the dark and remembered the sunny fields, warm rooms, and happy times at Green Gables. She cried, but then she stopped and felt a strong need to help her mother and save their home.
Early the next morning, Anne told Marilla her plan. She would stay at Green Gables instead of going to university. Anne would teach at the local school, earn money, and read to Marilla every day. She said her own dreams could wait because their home and health were more important.
Some neighbours considered (認為) Anne foolish for giving up her studies, but Anne and Marilla did not mind. Each evening they sat together by the front gate, felt the cool air, and smelled the flowers in the garden. They held hands, shared quiet words, and felt calm and happy. Being together at Green Gables gave them real joy, showing that home and family mattered most of all.
段落大意
1. ______
答案:1. Anne 自幼被 Marilla 收養(yǎng),兩人在綠山墻農(nóng)場幸福生活,Anne 本要去外地上大學,但 Marilla 生病了。
解析:第一段主要介紹 Anne 和 Marilla 的關系、生活背景以及當前面臨的問題(Marilla 生?。?/div>