欧美日韩黄网欧美日韩日B片|二区无码视频网站|欧美AAAA小视频|久久99爱视频播放|日本久久成人免费视频|性交黄色毛片特黄色性交毛片|91久久伊人日韩插穴|国产三级A片电影网站|亚州无码成人激情视频|国产又黄又粗又猛又爽的

精英家教網(wǎng) > 練習(xí)冊(cè)解析答案 > 同步練習(xí)延邊教育出版社七年級(jí)英語(yǔ)外研版 > 第30頁(yè)解析答案
同步練習(xí)延邊教育出版社七年級(jí)英語(yǔ)外研版

同步練習(xí)延邊教育出版社七年級(jí)英語(yǔ)外研版

注:當(dāng)前書(shū)本只展示部分頁(yè)碼答案,查看完整答案請(qǐng)下載作業(yè)精靈APP。練習(xí)冊(cè)同步練習(xí)延邊教育出版社七年級(jí)英語(yǔ)外研版答案主要是用來(lái)給同學(xué)們做完題方便對(duì)答案用的,請(qǐng)勿直接抄襲。

能力拓展
一、閱讀理解。
A
In China,schools also have many unusual and interesting rules that play an important role in students' study and daily life.
In some primary schools in big cities like Beijing,students need to have a "silent reading" time every day. During this period,which usually lasts for about 20 minutes in the afternoon,all students in the classroom need to read their own books quietly,whether it's a storybook,a science book or a classic literature work. This rule aims to develop students' reading habits and improve their reading ability.
In junior schools in the southern city of Guangzhou,there is a special rule about sports. Every student need join at least one sports club and can choose the club according to their own interests. The school believes that students can not only exercise their bodies but also develop teamwork spirit and leadership ability through joining sports clubs. A student from a basketball club said that he has made many good friends in the club and his basketball skills also improved a lot.
In a high school in the ancient city of Xi'an,there is a rule about the use of mobile phones. Students can't use mobile phones during class. After school,students can use mobile phones,but they must control the time within one hour a day. The school hopes this rule helps students focus on their studies.
根據(jù)材料內(nèi)容選擇最佳答案。
1. What is the purpose of the "silent reading" rule in Beijing?
A. To make students quiet in the classroom.
B. To give students a break from their studies.
C. To let students read different kinds of books.
D. To develop reading habits and improve reading ability.
2. What can't junior high students in Guangzhou get from sports clubs?
A. Exercising their bodies.
B. Developing their teamwork spirit.
C. Taking up their new hobbies.
D. Making many good friends.
3. What can we know from the last paragraph?
A. Students can use mobile phones freely during class.
B. Students can't use mobile phones at all.
C. Students can use mobile phones for learning without permission.
D. Students need to control the time of using mobile phones after school.
4. What's the structure of the text?
A. ①/②/③④ B. ①/②③/④ C. ①②/③/④ D. ①/②③④
5. Which can be the best title for the text?
A. The School Rules in Chinese Cities
B. The Importance of School Rules in China
C. Different Reading Rules in Chinese Schools
D. The School Rules for Developing Good Habits
B
In many English schools,students take cooking classes. This may seem strange because Chinese schools have traditional school subjects for a long time. 6
Some people think it's useful for students to learn life skills for the real world,while others don't. I think schools should teach life skills. 7 Cooking is also a great skill. The skill is the most helpful to us when we live by ourselves. For example,if we know how to cook,we don't have to eat at a restaurant every day.
8 They think we can learn teamwork in PE through group games,and time planning from doing homework.
However,there are some problems. 9 Food may spill and get on our books and homework,but we still learn how to cook.
In my opinion,all schools should teach life skills. It won't take too much time. 10
根據(jù)材料內(nèi)容,從下面五個(gè)選項(xiàng)中選出能填入文中空缺處的最佳選項(xiàng),使文章意思通順、內(nèi)容完整。
A. Some people may think it's a waste of time.
B. This can make students more independent.
C. It's not just about cooking.
D. It's not easy to learn cooking.
E. Skills like cooking and sewing are not taught in most Chinese schools.
答案:A篇:1-5 D C D D A
B篇:6-10 E C A D B
根據(jù)材料內(nèi)容,從下面五個(gè)選項(xiàng)中選出能填入文中空缺處的最佳選項(xiàng),使文章意思通順、內(nèi)容完整。
A. Some people think there isn't enough time for other subjects at school.
B. This can help students get ready for college and their future work.
C. But now many Chinese schools are also teaching life skills.
D. It's not easy to carry food around in our schoolbags.
E. Skills like budget(預(yù)算) planning can stop us from spending too much.
6. ________
7. ________
8. ________
9. ________
10. ________
答案:6. C
解析:前文提到“In many English schools, students take cooking classes.”,后文說(shuō)“This may seem strange because Chinese schools have traditional school subjects for a long time.”,C選項(xiàng)“但現(xiàn)在許多中國(guó)學(xué)校也在教授生活技能”能承接上下文,說(shuō)明中國(guó)學(xué)校的變化,符合語(yǔ)境。
7. E
解析:前文“I think schools should teach life skills.”,E選項(xiàng)“像預(yù)算規(guī)劃這樣的技能可以阻止我們花費(fèi)太多”是對(duì)生活技能的舉例說(shuō)明,符合邏輯。
8. A
解析:后文“They think we can learn teamwork in PE through group games, and time planning from doing homework.”,這是一些人認(rèn)為不需要在學(xué)校專門教生活技能的理由,A選項(xiàng)“有些人認(rèn)為學(xué)校沒(méi)有足夠的時(shí)間用于其他科目”符合這種觀點(diǎn),引出后文。
9. D
解析:前文“However, there are some problems.”,D選項(xiàng)“在書(shū)包里攜帶食物不容易”是學(xué)習(xí)烹飪課可能存在的問(wèn)題之一,符合語(yǔ)境。
10. B
解析:前文“In my opinion, all schools should teach life skills. It won't take too much time.”,B選項(xiàng)“這可以幫助學(xué)生為大學(xué)和未來(lái)的工作做好準(zhǔn)備”是教生活技能的好處,總結(jié)觀點(diǎn),符合結(jié)尾。