欧美日韩黄网欧美日韩日B片|二区无码视频网站|欧美AAAA小视频|久久99爱视频播放|日本久久成人免费视频|性交黄色毛片特黄色性交毛片|91久久伊人日韩插穴|国产三级A片电影网站|亚州无码成人激情视频|国产又黄又粗又猛又爽的

精英家教網(wǎng) > 練習冊解析答案 > 同步練習延邊教育出版社七年級英語外研版 > 第43頁解析答案
同步練習延邊教育出版社七年級英語外研版

同步練習延邊教育出版社七年級英語外研版

注:當前書本只展示部分頁碼答案,查看完整答案請下載作業(yè)精靈APP。練習冊同步練習延邊教育出版社七年級英語外研版答案主要是用來給同學們做完題方便對答案用的,請勿直接抄襲。

六、語篇填空。閱讀短文,根據(jù)句意或單詞提示,在空白處填入一個適當?shù)膯卧~或括號內(nèi)單詞的正確形式,使短文通順、意思完整。每空限填一詞。
Planting flowers is my favorite hobby. I can learn something new from it. I like to buy 1
a
flowerpot and some flower seeds in the market. Then I 2_______
plant
(plant) some seeds in the pot. However, nothing comes out, 3_______
but
I don't give up watering. Another ten days 4_______
later
(late), I see some young plants appear. I feel very 5_______
excited
(excite) because I can grow something.
Just like growing flowers, we can also plant happiness. Our life 6
is
(be) just like a pot with nothing in it. We have lots of things to do, but sometimes we don't do 7_______
them
(they). We may miss many important chances. That 8_______
means
(mean) we lose many things. 9_______
What
are the lost things? They're the seeds of hope, love and dreams.
What should we plant in life? If we plant negative (消極的) thoughts inside our hearts, we will feel sad in the future 10
days
(day). If we plant seeds of hope, we will get happiness.
答案:1. a 2. plant 3. but 4. later 5. excited 6. is 7. them 8. means 9. What 10. days
解析:1. “a flowerpot”表示“一個花盆”,表泛指。2. 主語是I,時態(tài)是一般現(xiàn)在時,用動詞原形plant。3. 前后句是轉(zhuǎn)折關(guān)系,用but。4. “Another ten days later”表示“又過了十天”。5. 修飾人用excited(感到興奮的)。6. 主語life是單數(shù),be動詞用is。7. 作do的賓語,用賓格them。8. 主語that是單數(shù),謂語動詞用means。9. 詢問“丟失的東西是什么”,用What。10. “in the future days”表示“在未來的日子里”,用復(fù)數(shù)days。
一、閱讀理解。閱讀下面兩篇語言材料,然后按文后要求做題。
A
Now school gardening is very cool. Parents and teachers like these hands-on (動手的) lessons. Students love the gardening lessons too. They can obtain a new way to study and do something. It can help them to relax themselves. They don't have to sit at their desks in the classroom all day. They can get out and it's good for their eyes. The gardening lessons can also teach them something that they can't learn in class.
In gardens, teachers ask all the students to watch without distraction. The students can see how the flowers grow. But some schools don't have much room for a garden. Then some students can go to parks to have the lessons.
"Gardening is an important subject," a lot of teachers say. "It lets students know where our food comes from and makes them have their duty for their home."
根據(jù)材料內(nèi)容選擇最佳答案。
1. Why do students love the gardening lessons?
A. Because they can sit at their desks.
B. Because they can help them relax.
C. Because it is an easy lesson.
D. Because they like flowers.
2. What does the underlined word "distraction" in Paragraph 3 mean?
A. 保護 B. 照顧 C. 分心 D. 依賴
3. Where can students have gardening lessons if there is no garden in school?
A. In parks. B. At home. C. In the classroom. D. In the library.
4. What can we learn from the passage?
A. Gardening is not helpful to student's study.
B. Students don't like gardening.
C. Gardening is good for students' eyes.
D. Students have the gardening lessons in the classroom.
5. What's the best title for the text?
A. How to Grow Flowers B. How to Relax in School
C. Getting out D. Gardening Lessons in School
答案:1.B 2.C 3.A 4.C 5.D
解析:1. 根據(jù)第一段“They can obtain... It can help them to relax themselves.”可知學生喜歡是因為能幫助放松,選B。2. “watch without distraction”意為“不分心地觀察”,distraction是“分心”,選C。3. 由第二段“some students can go to parks to have the lessons”可知選A。4. 第一段提到“They can get out and it's good for their eyes”,選C。5. 文章主要講學校的園藝課,最佳標題是D。