欧美日韩黄网欧美日韩日B片|二区无码视频网站|欧美AAAA小视频|久久99爱视频播放|日本久久成人免费视频|性交黄色毛片特黄色性交毛片|91久久伊人日韩插穴|国产三级A片电影网站|亚州无码成人激情视频|国产又黄又粗又猛又爽的

精英家教網(wǎng) > 練習(xí)冊(cè)解析答案 > 2025年高中同步創(chuàng)新課堂優(yōu)化方案高中英語必修1外研版 > 第121頁解析答案
2025年高中同步創(chuàng)新課堂優(yōu)化方案高中英語必修1外研版

2025年高中同步創(chuàng)新課堂優(yōu)化方案高中英語必修1外研版

注:當(dāng)前書本只展示部分頁碼答案,查看完整答案請(qǐng)下載作業(yè)精靈APP。練習(xí)冊(cè)2025年高中同步創(chuàng)新課堂優(yōu)化方案高中英語必修1外研版答案主要是用來給同學(xué)們做完題方便對(duì)答案用的,請(qǐng)勿直接抄襲。

Ⅰ. 閱讀理解
A
In the US, when the eighth graders leave the middle school, they are often worried about moving to the high school. It is a hard time for them, but it can be an exciting one as well. To make it easier, students need to get familiar with their new school.
Even though they've already done this in the middle school, they still need to find where their classrooms are. Most schools take students to the high school for a visit at the end of their eighth grade year. And, most schools also have a freshman(新生)speech for parents and students before the first year begins.
Sometimes the main office will give away a map of the school. This can help students and parents to find different places in the school.
One way to know your high school more and make new friends is to join a club or play a sport. Schools often offer chances to join different clubs and sports. Fall activities begin in August before the first day of school. If you are interested in sports, there are clubs for any interest, such as drama, dance, chess, photography, community service, etc. These clubs allow students from different grades. By joining an activity, students can find new friendships, not to mention improving their chances in future college applications(申請(qǐng)). The school office will have a list of activities and information on how to join them.
What's more, to have a great start to a high school year, students can turn to some of their worries, and ask for help from teachers and school workers.
1. According to the passage, most students feel
B
when entering the high school.
A. excited
B. nervous
C. lonely
D. disappointed
2. When do many schools take students to visit their new high school?
C

A. Before the eighth grade year starts.
B. Right after the high school year starts.
C. At the end of their eighth grade year.
D. At the beginning of the new term in the high school.
3. Which of the following is TRUE about the school clubs?
D

A. There are fewer students from higher grades in the school clubs.
B. The school sports clubs in high school only welcome sports fans.
C. Summer activities begin before school starts.
D. The school clubs office can help new students join school clubs.
4. What is the purpose of this passage?
C

A. To tell the new students how to learn in high school.
B. To introduce new schools.
C. To give advice to new high school students.
D. To introduce teachers some advice.
答案:1. B
解析:根據(jù)第一段“It is often a worried time for them”可知,學(xué)生進(jìn)入高中時(shí)通常感到擔(dān)心,“nervous”(緊張的)符合。
2. C
解析:根據(jù)第二段“Most schools take students to the high school for a visit at the end of their eighth grade year.”可知,C選項(xiàng)正確。
3. D
解析:根據(jù)第四段“The school office will have a list of activities and information on how to join them.”可知,學(xué)校辦公室能幫助新生加入俱樂部,D選項(xiàng)正確。
4. C
解析:文章主要給即將進(jìn)入高中的新生提供了熟悉新學(xué)校、參加俱樂部、向老師求助等建議,C選項(xiàng)符合。
B
Where in the classroom do you prefer to sit, and why? Scientists have discovered that seating preference not only shows students' personalities, but has a great influence on their school performance. Generally speaking, students show different attitudes towards where they sit. Based on the research, scientists have developed a funnel-like(像漏斗的)model of "learning zones" to see the relationship between seating and active learning.
According to the model, the mouth of the funnel(A) is the best position for learning. Students in this front area prove to be the most active learners. They show a greater desire(渴求)for learning, which leads them to focus better and take a more active part than the rest of the class. Those in the neck of the funnel (B) don't pay the same close attention, but they ask a lot of questions, partly because of the added confidence they feel in a safe zone with others around them. Less desirable is the area "outside the funnel"(C, D), which refers to the side and the back rows, where students take a less active part in classroom activities and find it hard to focus their attention, falling asleep at times.
Studies about learning zones suggest that a change in traditional seating plans can benefit students. In fact, a growing number of teachers have begun less traditional seating plans, such as "U-Type". There are no side and back areas in "U-Type", so teachers can expect their students to take part in activities more actively and increase student teacher interaction(互動(dòng)).
5. According to scientists, what influences students' learning greatly?
A. The number of students.
B. The time of class.
C. Seating positions.
D. The size of the classroom.
6. Which of the following is the most proper area for learning?
A. Area A.
B. Area B.
C. Area C.
D. Area D.
7. It turns out that students sitting in Area B .
A. sometimes fall asleep
B. feel safe and confident
C. seldom ask their teachers questions
D. try to avoid looking directly at the teacher
8. Where is the passage probably taken from?
A. A life newspaper.
B. An advertisement.
C. An education magazine.
D. A science textbook.
答案:5. C
解析:根據(jù)第一段“Scientists have discovered that seating preference... has a great influence on their school performance.”可知,座位位置影響學(xué)生學(xué)習(xí),C選項(xiàng)正確。
6. A
解析:根據(jù)第二段“the mouth of the funnel(A) is the best position for learning.”可知,A區(qū)域是最佳學(xué)習(xí)區(qū)域。
7. B
解析:根據(jù)第二段“Those in the neck of the funnel (B)... partly because of the added confidence they feel in a safe zone with others around them.”可知,B區(qū)域的學(xué)生感到安全和自信,B選項(xiàng)正確。
8. C
解析:文章討論座位位置對(duì)學(xué)生學(xué)習(xí)的影響,屬于教育相關(guān)內(nèi)容,最可能來自教育雜志,C選項(xiàng)正確。