欧美日韩黄网欧美日韩日B片|二区无码视频网站|欧美AAAA小视频|久久99爱视频播放|日本久久成人免费视频|性交黄色毛片特黄色性交毛片|91久久伊人日韩插穴|国产三级A片电影网站|亚州无码成人激情视频|国产又黄又粗又猛又爽的

精英家教網(wǎng) > 練習(xí)冊解析答案 > 新課堂學(xué)習(xí)與探究八年級英語人教版 > 第53頁解析答案
新課堂學(xué)習(xí)與探究八年級英語人教版

新課堂學(xué)習(xí)與探究八年級英語人教版

注:當(dāng)前書本只展示部分頁碼答案,查看完整答案請下載作業(yè)精靈APP。練習(xí)冊新課堂學(xué)習(xí)與探究八年級英語人教版答案主要是用來給同學(xué)們做完題方便對答案用的,請勿直接抄襲。

(
B
)2. How do bees tell others about food sources?
A. By making sounds.
B. By dancing.
C. By leaving smells.
D. By flying in circles.
答案:B
解析:根據(jù)文中“Bees communicate by dancing to tell others where food is.”可知蜜蜂通過跳舞告訴同伴食物來源,故選 B。
(
A
)3. The underlined word “pollinators” in the passage means “______” in Chinese.
A. 授粉者
B. 捕食者
C. 生產(chǎn)者
D. 消費者
答案:A
解析:根據(jù)“helping our 80% of plants grow”可推測 pollinators 意為“授粉者”,故選 A。
(
B
)4. Why are bee numbers dropping?
A. They move to new habitats.
B. Climate change and pesticide use.
C. They have too much food.
D. Humans keep too many bees.
答案:B
解析:根據(jù)文中“However, bee population are falling due to climate change and pesticide use.”可知蜜蜂數(shù)量下降是因為氣候變化和農(nóng)藥使用,故選 B。
(
C
)5. What can we do to help bees?
A. Cut down trees.
B. Use more pesticides.
C. Plant flowers.
D. Keep bees as pets.
答案:C
解析:根據(jù)文中“Scientists urge us to plant bee-friendly gardens and protect their habitats.”可知種對蜜蜂有益的花(即種花)可以幫助蜜蜂,故選 C。
B
Polar bears are facing a critical situation due to melting Arctic ice. These amazing animals rely on sea ice to hunt seals, their main food. As the climate warms, ice melts earlier, leaving bears with less time to eat. Polar bears are the largest land carnivores, weighing up to 600 kg. They play a key role in the Arctic ecosystem. Scientists warn that without urgent action, polar bears could disappear by 2100. Protecting their habitat is crucial for their survival and the balance of nature.
( )6. What is the biggest threat to polar bears?
A. Lack of food.
B. Melting sea ice.
C. Hunting.
D. Pollution.
答案:B
解析:根據(jù)文中“Polar bears are facing a critical situation due to melting Arctic ice.”可知北極熊面臨的最大威脅是海冰融化,故選 B。
(
C
)7. Polar bears mainly eat ______.
A. fish
B. birds
C. seals
D. plants
答案:C
解析:根據(jù)文中“These amazing animals rely on sea ice to hunt seals, their main food.”可知北極熊主要吃海豹,故選 C。
(
B
)8. The underlined word “critical” in the passage means “______” in Chinese.
A. 安全的
B. 關(guān)鍵的;危急的
C. 普通的
D. 有趣的
答案:B
解析:根據(jù)后文“without urgent action, polar bears could disappear by 2100”可知 critical 意為“危急的”,故選 B。
(
A
)9. Why are polar bears important to the Arctic?
A. They control seal numbers.
B. They melt the ice.
C. They provide food for other animals.
D. They attract tourists.
答案:A
解析:北極熊捕食海豹,可推測它們能控制海豹數(shù)量,對北極生態(tài)系統(tǒng)很重要,A 選項符合邏輯;B 選項“它們?nèi)诨迸c原文不符;文中未提及 C、D 選項內(nèi)容,故選 A。
(
C
)10. What is the best title for the passage?
A. The Life of Polar Bears
B. Arctic Ice and Climate Change
C. Protect Polar Bears: A Global Task
D. How Polar Bears Hunt
答案:C
解析:文章主要講了北極熊因海冰融化面臨危急情況,呼吁保護(hù)它們,C 選項“保護(hù)北極熊:一項全球任務(wù)”最能概括主旨,故選 C。