欧美日韩黄网欧美日韩日B片|二区无码视频网站|欧美AAAA小视频|久久99爱视频播放|日本久久成人免费视频|性交黄色毛片特黄色性交毛片|91久久伊人日韩插穴|国产三级A片电影网站|亚州无码成人激情视频|国产又黄又粗又猛又爽的

精英家教網(wǎng) > 練習(xí)冊(cè)解析答案 > 新課堂學(xué)習(xí)與探究八年級(jí)英語(yǔ)人教版 > 第55頁(yè)解析答案
新課堂學(xué)習(xí)與探究八年級(jí)英語(yǔ)人教版

新課堂學(xué)習(xí)與探究八年級(jí)英語(yǔ)人教版

注:當(dāng)前書(shū)本只展示部分頁(yè)碼答案,查看完整答案請(qǐng)下載作業(yè)精靈APP。練習(xí)冊(cè)新課堂學(xué)習(xí)與探究八年級(jí)英語(yǔ)人教版答案主要是用來(lái)給同學(xué)們做完題方便對(duì)答案用的,請(qǐng)勿直接抄襲。

四、閱讀表達(dá)
Do you know something about tree rings (年輪)? Do you know they can tell us what the weather was like, sometimes even hundreds of years ago? Trees can keep a record of Earth's climate for a very long time. In fact, trees can live for hundreds and sometimes even thousands of years.
A tree will grow well in a climate with lots of sunshine and rainfall. And little sunshine or rainfall will limit (限制) the growth of a tree. We can see the change of climate by studying the tree rings. For example, to find out the weather of ten years ago, count the rings of a tree from the outside to the inside. If the tenth ring is far from the eleventh ring, then we're sure that it was sunny and rainy most of that year. If it is near to the eleventh ring, then the climate that year was bad.
Tree rings are important not only for studying the history of weather but also for studying the history of man. Many centuries ago there lived a lot of people at a place in New Mexico. But now you can find only sand there — no trees and no people. What happened?
A scientist studied the rings of dead trees there. He found that the people had to leave because they had cut down all the trees to make fires and buildings. As all the trees had gone, the people there had to move.
1. What is the article about?
It's about
tree rings
.
答案:tree rings
解析:文章主要介紹了年輪,包括年輪能反映氣候、對(duì)研究人類(lèi)歷史的重要性等,所以主題是 tree rings。
2. In what kind of climate will the trees grow well?
A tree will grow well in a  
climate with lots of sunshine and rainfall
.
答案:climate with lots of sunshine and rainfall
解析:根據(jù)文中“A tree will grow well in a climate with lots of sunshine and rainfall.”可知答案。
3. If we see the tenth ring is near to the eleventh ring, what are we sure?
We are sure the climate that year was
bad
.
答案:bad
解析:根據(jù)文中“If it is near to the eleventh ring, then the climate that year was bad.”可知答案。
4. Can you find any people at a place in New Mexico now?
No, we can't
.
答案:No, we can't
解析:根據(jù)文中“But now you can find only sand there — no trees and no people.”可知現(xiàn)在在新墨西哥的那個(gè)地方找不到人,所以答案是否定的。
5. Why did people have to leave the place in New Mexico?
Because they had cut down all the trees to
make fires and buildings
.
答案:make fires and buildings
解析:根據(jù)文中“He found that the people had to leave because they had cut down all the trees to make fires and buildings.”可知答案。
五、書(shū)面表達(dá)
以“My Favourite Animal”為題,寫(xiě)一篇短文。要求:運(yùn)用本單元所學(xué)詞匯,介紹你最喜歡的動(dòng)物的外貌、習(xí)性、生活環(huán)境等,詞數(shù)不少于 80。
答案:My Favourite Animal
My favourite animal is the panda. Pandas are black and white, with round bodies and big black eye circles. They look very cute and lovely.
Pandas like eating bamboo very much and they usually live in bamboo forests. They spend most of their time eating and sleeping.
As one of China's symbols, pandas are loved by people all over the world. They are not only cute but also play an important role in the ecosystem. I hope we can protect them and their living environment well.
I really like pandas because they are so special and lovely.