欧美日韩黄网欧美日韩日B片|二区无码视频网站|欧美AAAA小视频|久久99爱视频播放|日本久久成人免费视频|性交黄色毛片特黄色性交毛片|91久久伊人日韩插穴|国产三级A片电影网站|亚州无码成人激情视频|国产又黄又粗又猛又爽的

精英家教網(wǎng) > 練習(xí)冊(cè)解析答案 > 仁愛英語(yǔ)同步練習(xí)冊(cè)九年級(jí)仁愛版廣東專版 > 第46頁(yè)解析答案
仁愛英語(yǔ)同步練習(xí)冊(cè)九年級(jí)仁愛版廣東專版

仁愛英語(yǔ)同步練習(xí)冊(cè)九年級(jí)仁愛版廣東專版

注:當(dāng)前書本只展示部分頁(yè)碼答案,查看完整答案請(qǐng)下載作業(yè)精靈APP。練習(xí)冊(cè)仁愛英語(yǔ)同步練習(xí)冊(cè)九年級(jí)仁愛版廣東專版答案主要是用來給同學(xué)們做完題方便對(duì)答案用的,請(qǐng)勿直接抄襲。

五、閱讀理解。(30分) A This is a story from a meeting held by some people and two things in nature. We call it the Four-Sided Talk. Let's "listen to" everyone carefully and find out what they think about. People: We have lived on the earth since ancient(古代的)times. The earth is our home. Now we regret what we have done to our home! The earth: I am 4.6 billion years old. You humans have lived on my body for only 200,000 years, but you have brought a lot of trouble to me. I got a fever because of you! The ice on my head is melting quickly. My breath is not fresh anymore. You have polluted my rivers and oceans. I can't take it anymore. The river: People always waste the water that I give them. They throw rubbish into me. Now I am becoming dirtier and dirtier. I can't provide clean water for people to drink. Many living things in me have died. The old tree: I've lived here for hundreds of years. I used to be the tallest in the forest. But now, I'm the only one left. People cut down many trees to make paper and chopsticks. They destroy the homes of many animals. Now there are no trees to make air fresh. Many birds have left. What the old tree said is right. Not only make the earth more beautiful, but also divide the earth. Now I drink the water from the river, but it is not clean. What's more, many people think that it is making many plants and animals die. People must drink this kind of water and get sick too. 根據(jù)短文內(nèi)容,選擇最佳答案。 (
D
) 1. What's the United Nations' decision in the Four-Sided Talk? A. Set an Earth Day. B. Find out what is making the pollution. C. Hold an international meeting. D. Protect and love the earth. (
B
) 2. What doesn't the old tree tell us? A. He's afraid to be cut down some day. B. The tree has the longest life in the world. C. Over-cutting teaches people a lesson. D. People are destroying the natural environment. (
D
) 3. Why is the river sad now? A. Because there isn't any water in it. B. Because it kills many animals. C. Because people drink the water from it and get sick. D. Because people are polluting it. (
A
) 4. What's the meaning of the underlined word "disasters"? A. 災(zāi)難 B. 奇跡 C. 財(cái)富 D. 神話 (
D
) 5. What will people do according to the passage? ①Over-use the resources. ②Beautiful the earth. ③Start a global group. ④Protect the earth. A. ①④ B. ②③ C. ①③ D. ②④ B A small town named Bundanoon in Australia has decided to stop the sale of bottled water(瓶裝水). They say that bottled water can cause environmental problems. Too many resources are used to make bottled water. When people finish drinking the water, the bottles will be thrown away and go into dustbins. So they require local people in the town to stop buying bottled water and use tap water to drink. Visitors are encouraged to get water from water stations in the main streets, and fill the water in bottles that can be used again. The decision has been supported by all the shopkeepers in the town. Bundanoon is the world's first town that has got its shops to stop selling bottled water. Probably we should follow the example! Let's stop buying bottled water and use tap water! 根據(jù)短文內(nèi)容,完成下面表格(每空一詞)。 "Australian Town Bans(禁止)Bottled Water" Where bottled water is banned A small town with the
name
of Bundanoon
Why
bottled water is banned To help solve environment problems What local people use for
drinking
Tap water, not bottled water The place which visitors get water
from
Water stations in the main streets Other people who have supported the ban
All
the shopkeepers in the town
答案:A篇
1. D
解析:根據(jù)短文內(nèi)容,人們后悔對(duì)地球做的事情,地球、河流和老樹都表達(dá)了人類對(duì)它們的破壞,可推斷聯(lián)合國(guó)的決定是保護(hù)和愛護(hù)地球,所以選D。
2. B
解析:老樹提到了“People cut down many trees...They destroy the homes of many animals.(人們砍了很多樹……他們破壞了許多動(dòng)物的家園。)”,A、C、D選項(xiàng)均有涉及,B選項(xiàng)“樹有世界上最長(zhǎng)的壽命”未提及,所以選B。
3. D
解析:根據(jù)“The river: People always waste the water that I give them. They throw rubbish into me. Now I am becoming dirtier and dirtier.(河流:人們總是浪費(fèi)我給他們的水。他們往我身上扔垃圾?,F(xiàn)在我變得越來越臟。)”可知,河流難過是因?yàn)槿藗兾廴舅?,所以選D。
4. A
解析:根據(jù)上下文“many people think that it is making many plants and animals die.(很多人認(rèn)為這正在使許多植物和動(dòng)物死亡。)”可知,“disasters”應(yīng)是“災(zāi)難”的意思,所以選A。
5. D
解析:根據(jù)短文最后“Let's stop buying bottled water and use tap water!(讓我們停止購(gòu)買瓶裝水,使用自來水!)”及人們后悔對(duì)地球的破壞,可推斷人們會(huì)美化地球和保護(hù)地球,②④正確,所以選D。
B篇
1. name
解析:根據(jù)“A small town named Bundanoon...”可知,此處填“name”,“the name of...”表示“……的名字”。
2. Why
解析:表格中第二列是“To help solve environment problems(為了幫助解決環(huán)境問題)”,所以第一列應(yīng)是“為什么禁止瓶裝水”,填“Why”。
3. drinking
解析:根據(jù)“use tap water to drink”可知,此處填“drinking”,“for drinking”表示“用于飲用”。
4. from
解析:“get water from...”表示“從……取水”,所以填“from”。
5. All
解析:根據(jù)“The decision has been supported by all the shopkeepers in the town.”可知,填“All”。