欧美日韩黄网欧美日韩日B片|二区无码视频网站|欧美AAAA小视频|久久99爱视频播放|日本久久成人免费视频|性交黄色毛片特黄色性交毛片|91久久伊人日韩插穴|国产三级A片电影网站|亚州无码成人激情视频|国产又黄又粗又猛又爽的

精英家教網(wǎng) > 練習(xí)冊(cè)解析答案 > 仁愛(ài)英語(yǔ)同步練習(xí)冊(cè)九年級(jí)仁愛(ài)版廣東專版 > 第7頁(yè)解析答案
仁愛(ài)英語(yǔ)同步練習(xí)冊(cè)九年級(jí)仁愛(ài)版廣東專版

仁愛(ài)英語(yǔ)同步練習(xí)冊(cè)九年級(jí)仁愛(ài)版廣東專版

注:當(dāng)前書(shū)本只展示部分頁(yè)碼答案,查看完整答案請(qǐng)下載作業(yè)精靈APP。練習(xí)冊(cè)仁愛(ài)英語(yǔ)同步練習(xí)冊(cè)九年級(jí)仁愛(ài)版廣東專版答案主要是用來(lái)給同學(xué)們做完題方便對(duì)答案用的,請(qǐng)勿直接抄襲。

四、任務(wù)型閱讀。
閱讀下面一篇語(yǔ)言材料,然后按后文要求做題。
It is reported that there were 400 million people at the most on the earth more than a thousand years ago. However, nowadays the world's population has reached more than 8 billion. 1 The world has developed so rapidly that a lot of people are having a modern life. 2
First, a lot of people can't get job chances. The situation is the same all over the world. Second, there are not enough houses for too many people in some developing countries. 3 Third, a lot of people are still starving because they don't have enough food to eat in some poor countries. 4 Fourth, there are not enough schools for so many people. For this reason, a lot of children can not go to school. 5 The earth may not support (支持) such a large population in the future.
Human beings must take measures to (采取措施做某事) control population and solve these problems.
根據(jù)材料內(nèi)容,從下面五個(gè)選項(xiàng)中選出能填入文中空缺處的最佳選項(xiàng),使文章意思通順、內(nèi)容完整。
A. Many people don't have houses to live in.
B. Fifth, the large population caused a list of environmental (環(huán)境的) problems.
C. That means the human population has increased by nearly 20 times in the recent thousand years.
D. This causes many other problems, such as illnesses, death and so on.
E. But at the same time, the rapidly growing population also caused many serious problems.
1. ______ 2. ______ 3. ______ 4. ______ 5. ______
答案:1.C 2.E 3.A 4.D 5.B
解析:
1. 前文提到一千多年前最多4億人,現(xiàn)在80多億,C選項(xiàng)“這意味著近千年來(lái)人口增長(zhǎng)了近20倍”承接上文,解釋人口變化,選C。
2. 前文說(shuō)世界發(fā)展快很多人過(guò)現(xiàn)代生活,后文講人口帶來(lái)的問(wèn)題,E選項(xiàng)“但同時(shí),快速增長(zhǎng)的人口也帶來(lái)了許多嚴(yán)重問(wèn)題”承上啟下,選E。
3. 前文說(shuō)發(fā)展中國(guó)家沒(méi)有足夠的房子,A選項(xiàng)“很多人沒(méi)有房子住”具體說(shuō)明,選A。
4. 前文說(shuō)很多人挨餓,D選項(xiàng)“這導(dǎo)致了許多其他問(wèn)題,如疾病、死亡等”進(jìn)一步說(shuō)明后果,選D。
5. 前文列舉了四個(gè)問(wèn)題,B選項(xiàng)“第五,人口眾多導(dǎo)致了一系列環(huán)境問(wèn)題”是第五個(gè)問(wèn)題,選B。
五、寫(xiě)作訓(xùn)練。
近年來(lái),人們的交流方式發(fā)生了許多改變。請(qǐng)根據(jù)下圖寫(xiě)一篇90個(gè)詞左右的短文,描述今昔通信方式的變化,以及這些變化給人們生活帶來(lái)的影響。
要求:
1. 開(kāi)頭和結(jié)尾已給出,不計(jì)入總詞數(shù)。
2. 可適當(dāng)增加細(xì)節(jié),以使行文連貫。
3. 文中不能出現(xiàn)真實(shí)的人名、地名。
提示詞:communicate with (與……交流), efficiently (高效率地)
開(kāi)頭:Changes of the Way of Communication
Great changes have taken place in the way of communication in people's life in recent years.
In the past, people mainly communicated with each other by writing letters or using public telephones. It often took a long time to get a reply and it was not convenient. Now, with the development of technology, people can use mobile phones and computers to communicate. They can send messages, make video calls and share information quickly and efficiently. These changes have made people's life more convenient and colorful. People can keep in touch with friends and relatives far away easily.

結(jié)尾:In a word, people have an easier life nowadays.
答案:Changes of the Way of Communication
Great changes have taken place in the way of communication in people's life in recent years. In the past, people mainly communicated with each other by writing letters or using public telephones. It often took a long time to get a reply and it was not convenient. Now, with the development of technology, people can use mobile phones and computers to communicate. They can send messages, make video calls and share information quickly and efficiently. These changes have made people's life more convenient and colorful. People can keep in touch with friends and relatives far away easily. In a word, people have an easier life nowadays.</第7頁(yè)>