欧美日韩黄网欧美日韩日B片|二区无码视频网站|欧美AAAA小视频|久久99爱视频播放|日本久久成人免费视频|性交黄色毛片特黄色性交毛片|91久久伊人日韩插穴|国产三级A片电影网站|亚州无码成人激情视频|国产又黄又粗又猛又爽的

精英家教網(wǎng) > 練習(xí)冊解析答案 > 原創(chuàng)新課堂八年級英語外研版 > 第3頁解析答案
原創(chuàng)新課堂八年級英語外研版

原創(chuàng)新課堂八年級英語外研版

注:當(dāng)前書本只展示部分頁碼答案,查看完整答案請下載作業(yè)精靈APP。練習(xí)冊原創(chuàng)新課堂八年級英語外研版答案主要是用來給同學(xué)們做完題方便對答案用的,請勿直接抄襲。

四、閱讀理解。 Being outgoing is good for your life. Those who are more outgoing like to meet lots of people and have more fun in life. In fact, being outgoing is not so hard as you think. Even shy people can be outgoing. You can start becoming outgoing with your best friend or a group of friends. But the real challenge comes when you meet strange people or new friends. Smile more, and they will usually smile in return(作為回報). In this way, you may have some talks. Start a talk. Just a simple "Hello" or "How is it going?" is a good start. If you want to make interesting talks, you should read news in newspapers and prepare your views(觀點), or surf the internet for new information and then keep that in mind. The easiest way to become more outgoing is to go out. This is also the most important step. Go to a park, beach, club, party or any other places that you think can be fun, and you may make new friends there. (
D
)1. You should start to be outgoing with ______. A. your parents B. your teachers C. your new friends D. your best friends (
C
)2. When you start a talk with a stranger, you should say "______". A. What's the matter? B. What's your name? C. How is it going? D. Are you healthy? (
D
)3. The easiest way to be outgoing is ______. A. talking B. smiling C. playing D. going out (
A
)4. Which is NOT the writer's view? A. Being outgoing is really difficult. B. Being outgoing is good for our lives. C. Being outgoing helps people have more fun. D. Being outgoing with strangers is not easy. (
B
)5. If you go out to meet lots of people, even shy people can be ______. A. quiet B. outgoing C. good D. new
答案:1. D
解析:根據(jù)文中“You can start becoming outgoing with your best friend or a group of friends.”可知,應(yīng)該從最好的朋友開始變得外向,故選D。
2. C
解析:根據(jù)文中“Just a simple 'Hello' or 'How is it going?' is a good start.”可知,和陌生人開始談話可以說“How is it going?”,故選C。
3. D
解析:根據(jù)文中“The easiest way to become more outgoing is to go out.”可知,變得外向最簡單的方法是出去,故選D。
4. A
解析:根據(jù)文中“In fact, being outgoing is not so hard as you think.”可知,作者認為外向并不難,A選項“外向真的很難”不是作者的觀點,故選A。
5. B
解析:根據(jù)文中“Even shy people can be outgoing.”以及“The easiest way to become more outgoing is to go out...and you may make new friends there.”可知,出去見很多人,即使害羞的人也能變得外向,故選B。
五、還原型閱讀。
根據(jù)短文內(nèi)容,從選項中選出能填入空白處的最佳選項。
One day, a butterfly named Mia flew into a school and sat on a flower. Mia saw some students playing a game together and thought, "How nice would it be if I could play with other butterflies? 1. ______
A
What a pity(遺憾)!"
2. ______
C
"Look at the beautiful colours on her wings(翅膀)," she said. "It's black and blue, and so beautiful."
3. ______
E
She thought if she were a butterfly, she could fly into the sky. "4. ______
D
But I can't! What a pity!" she thought.
People like to admire(羨慕)others, but sometimes, they are the ones who are being admired. 5. ______
B
Everyone is special in their own way.
A. But I can't!
B. Just be yourself.
C. Then, a girl named Susan saw the butterfly.
D. If I were a butterfly, it would be wonderful!
E. Soon the butterfly flew away and the girl was sad.
答案:1. A
解析:前文說“如果我能和其他蝴蝶一起玩會多好啊”,后文說“真遺憾”,所以這里是“但是我不能”,A選項符合語境,故選A。
2. C
解析:后文是一個女孩說的話,所以這里應(yīng)該是有個女孩看到了蝴蝶,C選項“然后,一個叫蘇珊的女孩看到了這只蝴蝶”符合語境,故選C。
3. E
解析:后文女孩想如果自己是蝴蝶就能飛向天空,說明蝴蝶飛走了,女孩很傷心,E選項“很快蝴蝶飛走了,女孩很傷心”符合語境,故選E。
4. D
解析:根據(jù)后文“But I can't!”可知前面是說如果自己是蝴蝶會怎么樣,D選項“如果我是一只蝴蝶,那會很棒的!”符合語境,故選D。
5. B
解析:前文說人們喜歡羨慕別人,但有時自己也是被羨慕的對象,后文說每個人都有自己的特別之處,所以這里是“做你自己就好”,B選項符合語境,故選B。