欧美日韩黄网欧美日韩日B片|二区无码视频网站|欧美AAAA小视频|久久99爱视频播放|日本久久成人免费视频|性交黄色毛片特黄色性交毛片|91久久伊人日韩插穴|国产三级A片电影网站|亚州无码成人激情视频|国产又黄又粗又猛又爽的

精英家教網(wǎng) > 練習冊解析答案 > 名校課堂九年級英語人教版 > 第30頁解析答案
名校課堂九年級英語人教版

名校課堂九年級英語人教版

注:當前書本只展示部分頁碼答案,查看完整答案請下載作業(yè)精靈APP。練習冊名校課堂九年級英語人教版答案主要是用來給同學們做完題方便對答案用的,請勿直接抄襲。

四、閱讀理解。
A
My family came to live in Australia from Britain ten years ago. I was only four then, so I do not remember what it was like in Britain. But my mom said that it rained a lot.
First, we lived in Sydney. Our garden was beautiful. There were lots of trees with yellow flowers. I remember the picnics that we had there. My mom made salads with cold beef, and we also ate sweet Australian grapes. The big problem with the picnics was the ants(螞蟻). As soon as we started to eat, they arrived. We all tried to brush them off, but it was no good. They got to everything.
Ants were a problem at the next place that we lived in, too. This time it was in central Australia. It was very hot there, and there were a lot of flies. Also, my mom was always worried about the sun and made us stay inside a lot.
We did not stay there very long. I was ten when we moved back to Sydney, and we are still here. I like the place that we live in now. Although I do not like ants, I think they are better than flies!
(
C
) 16. When did the writer's family move to Australia?
A. When he was ten.
B. Five years ago.
C. When he was four.
(
A
) 17. What was a problem at a new place according to the writer?
A. Ants.
B. Flies.
C. Snakes.
(
C
) 18. What can we infer from the text?
A. The writer's family had picnics in the park.
B. The weather was very cool in central Australia.
C. The writer's mother thought too much sun was bad for the children.
(
A
) 19. What's the text mainly about?
A. The writer's experiences in different places in Australia.
B. The problems the writer's family faced in Australia.
C. The reasons why the writer likes Sydney.
答案:16. C
解析:根據(jù)第一段“My family came to live in Australia from Britain ten years ago. I was only four then...”可知,作者四歲時全家搬到澳大利亞,故選C。
17. A
解析:根據(jù)第三段“Ants were a problem at the next place that we lived in, too. (在我們住的下一個地方,螞蟻也成了問題。)”可知,在新地方,螞蟻是個問題,故選A。
18. C
解析:根據(jù)第三段“Also, my mom was always worried about the sun and made us stay inside a lot.”可推斷,作者的媽媽認為太多陽光對孩子們不好,故選C。
19. A
解析:文章主要講述了作者一家從英國搬到澳大利亞后,在悉尼和澳大利亞中部居住的經(jīng)歷,包括遇到的問題等,A選項“作者在澳大利亞不同地方的經(jīng)歷”符合主旨,故選A。
五、語法填空。
閱讀下面短文,在空白處填入1個適當?shù)膯卧~或括號內(nèi)單詞的正確形式。
Last weekend, I went on a trip and stayed in a five-star hotel. It was really a great hotel with the best 20.
service
. The only problem was that it was a new place to me, 21.
so
I often got lost.
One morning, I walked out of the hotel with some 22.
postcards
for my friends. I was looking for a restroom first, so I asked an old man, "Excuse me, where is the 23.
nearest
washroom?" He smiled and pointed 24.
to/towards
 the right, saying, "It's down the hall."
After using the restroom, I continued on my way. I met a young girl on the street and asked, "Pardon me, where is the post office?"
"Go along Bridge Street, and then turn left at the 25.
second
crossing. You can't miss it," she said.
I thanked her and kept 26.
walking
. It took me about 15 minutes to get there. After posting my cards, I noticed a bookstore beside the post office. Since I had some time, I decided 27.
to stop
by and read a book. 28.
Normally
, I wouldn't have time for this, but I wasn't in 29.
a
rush. It was a relaxing way to spend the morning.
答案:20. service
解析:形容詞best后接名詞,serve的名詞是service,“the best service”表示“最好的服務”。
21. so
解析:前后句是因果關系,“這對我來說是個新地方,所以我經(jīng)常迷路”,so“所以”。
22. postcards
解析:some后接可數(shù)名詞復數(shù),postcard的復數(shù)是postcards。
23. nearest
解析:此處表示“最近的洗手間”,用形容詞最高級nearest。
24. to/towards
解析:“point to/towards”表示“指向”。
25. second
解析:“the second crossing”表示“第二個十字路口”,用序數(shù)詞second。
26. walking
解析:“keep doing sth.”表示“繼續(xù)做某事”,walk的動名詞是walking。
27. to stop
解析:“decide to do sth.”表示“決定做某事”,用不定式to stop。
28. Normally
解析:此處用副詞修飾整個句子,normal的副詞是Normally,句首首字母大寫。
29. a
解析:“in a rush”表示“匆忙”,固定短語。