欧美日韩黄网欧美日韩日B片|二区无码视频网站|欧美AAAA小视频|久久99爱视频播放|日本久久成人免费视频|性交黄色毛片特黄色性交毛片|91久久伊人日韩插穴|国产三级A片电影网站|亚州无码成人激情视频|国产又黄又粗又猛又爽的

精英家教網(wǎng) > 練習(xí)冊(cè)解析答案 > 名校課堂九年級(jí)英語(yǔ)人教版 > 第49頁(yè)解析答案
名校課堂九年級(jí)英語(yǔ)人教版

名校課堂九年級(jí)英語(yǔ)人教版

注:當(dāng)前書本只展示部分頁(yè)碼答案,查看完整答案請(qǐng)下載作業(yè)精靈APP。練習(xí)冊(cè)名校課堂九年級(jí)英語(yǔ)人教版答案主要是用來(lái)給同學(xué)們做完題方便對(duì)答案用的,請(qǐng)勿直接抄襲。

一、根據(jù)句意及漢語(yǔ)提示填寫單詞。
1. You must be surprised to know that the
ant
(螞蟻) has two stomachs.
2. This kind of
insect
(昆蟲(chóng)) is so tiny that we can't see it clearly with our own eyes.
3. The hospital needs some volunteers to help to
paint
(在……上刷油漆) the house.
4. The old man felt
nervous
(焦慮的) when the plane was flying above the clouds.
5. Peter is a
European
(歐洲人) but lives in China most of the time.
答案:1. ant
2. insect
3. paint
4. nervous
5. European
二、根據(jù)漢語(yǔ)意思完成句子,每空一詞。
6. 為了保持健康,我們應(yīng)該注意飲食。
To keep healthy, we ______ ______ ______
be careful about
what we eat.
7. 明天他將來(lái)我們學(xué)校做一個(gè)關(guān)于鄉(xiāng)村音樂(lè)的演講。
He will come to our school to
give a speech
on country music tomorrow.
8. 我對(duì)明天的面試感到緊張。你能給我一些建議嗎?
I ______ ______ ______
am nervous about
tomorrow's interview. Could you give me some advice?
9. 我的好朋友非常喜歡踢足球,他是足球隊(duì)的一員。
My good friend enjoys playing soccer very much, and he is
on the soccer team
 .
10. 不要太擔(dān)心這次考試,這會(huì)讓你壓力很大。
Don't ______ ______ ______
worry about
the test too much. It will make you stressed out.
答案:6. be careful about
7. give a speech
8. am nervous about
9. on the soccer team
10. worry about
三、任務(wù)型閱讀。
閱讀下面短文,根據(jù)短文內(nèi)容回答問(wèn)題或翻譯畫線部分。
Over the last 40 years, there have been many changes in children's lives. I have four brothers and sisters. We used to play board games in the living room and spend days in the street with friends, and ride bikes to tour around the town.
These days, in the UK, great changes have been in the nature of childhood greatly. Firstly, families are getting smaller, and more families have only one child. That's because it seems that both parents to work outside, and it common for no one could possibly afford to have more than one child. As a result, today's children spend much of their time alone. Another great change is that children today spend a lot of their free time at home. That's because parents worry about real or imagined dangers, so they wouldn't let their children play outside by themselves. Finally, the way children play is completely different. Almost every home has at least one computer and many children have mobile phones. Mobile games have replaced (代替) board games and other interesting activities of my childhood. However, the fact is that playing mobile games alone can make people feel lonelier.
Do these changes mean that children today have a less relaxing childhood than I had? I believe that they do.
11. How many children are there in the writer's family?
12. Why are families getting smaller?
13. How can playing mobile games make people feel?
14. Do you think you have a less relaxing childhood than people in the past? Why or why not?
15. 將短文中畫線句子翻譯成中文。
答案:11. Five./5. 
12. Because it's common for both parents to work outside, and it seems that no one could possibly afford to have more than one child. 
13. It can make people feel lonelier. 
14. Yes, I do. Because I seldom went out to play with my friends when I was a child./No, I don't. Because I could spend more time on the Internet.
15. 首先,家庭越來(lái)越小,越來(lái)越多的家庭只有一個(gè)孩子。