欧美日韩黄网欧美日韩日B片|二区无码视频网站|欧美AAAA小视频|久久99爱视频播放|日本久久成人免费视频|性交黄色毛片特黄色性交毛片|91久久伊人日韩插穴|国产三级A片电影网站|亚州无码成人激情视频|国产又黄又粗又猛又爽的

精英家教網(wǎng) > 練習冊解析答案 > 新課程能力培養(yǎng)九年級英語人教版 > 第133頁解析答案
新課程能力培養(yǎng)九年級英語人教版

新課程能力培養(yǎng)九年級英語人教版

注:當前書本只展示部分頁碼答案,查看完整答案請下載作業(yè)精靈APP。練習冊新課程能力培養(yǎng)九年級英語人教版答案主要是用來給同學們做完題方便對答案用的,請勿直接抄襲。

A
)14. The writer gives us the example of Gilbert in Paragraph 4 in order to ______. A. show how people overcome shyness B. introduce a shy boy called Gilbert C. tell the right time to practice smiling D. explain the steps of overcoming shyness
答案:A
解析:第四段開頭“How do people overcome shyness? This is what Gilbert tells us.”表明舉Gilbert的例子是為了說明人們?nèi)绾慰朔π撸赃xA。
B
)15. What does the underlined word "overnight" in Paragraph 5 most probably mean?
A. Correctly.
B. Suddenly.
C. Slowly.
D. Finally.
答案:B
解析:根據(jù)后一句“Overcoming shyness takes time and needs practice.”可知克服害羞需要時間,不是“突然”就能做到的,所以“overnight”意為“突然”,選B。
D
)16. Which of the following is the right way to overcome shyness?
A. Don't let others know that you are shy.
B. Wait for others to say hello to you first.
C. Choose several skills to practice at a time.
D. Get ready before you join in a social situation.
答案:D
解析:根據(jù)文中“Think of what to talk about before you leave home. Prepare things to talk about when you're in a social situation.”可知D選項“在進入社交場合前做好準備”是正確的方法,選D。
第二節(jié) 閱讀短文,從所給選項中選出可以填入空白處的最佳選項。有一個多余選項。
Social phobia (社交恐懼癥) seems to have been common these days. Many young people describe themselves as having "social phobia". 17.
B
But is this a real illness?
In fact, this is just a reaction (反應) to certain social situations. US researcher Ty Tashiro wrote a book that explains that some people don't "read" social situations correctly so they end up feeling uncomfortable. For example, they might be afraid of breaking some kind of unspoken rule. As a result, they start to act embarrassedly because they don't want this to happen. This might make them find it hard to socialize or refuse to do so. They gradually prefer to stay in instead of going out to meet new people. 18.
D

"Real" social phobia can be described as social anxiety disorder (社交焦慮癥) and it is much more serious. People with social anxiety disorder want to go out and communicate with people, but they are so afraid of doing it that they cannot leave their homes 19.
E
they may experience panic attacks (恐慌).
20.
A
Some people simply use self-help books to help them get more control of their minds. Those who have more serious cases of social anxiety disorder can take medicine. Luckily, social anxiety disorder can be treated.
A. Luckily, social anxiety disorder can be treated.
B. But this doesn't mean they have social phobia.
C. Social phobia is a real illness.
D. They prefer not to go out much, and it's hard for them to make new friends.
E. Their brains simply won't allow them to communicate with others in a normal way.
答案:17. B 18. D 19. E 20. A
解析:17. 前文說很多年輕人稱自己有“社交恐懼癥”,后文問“但這是一種真正的疾病嗎?”,B選項“但這并不意味著他們有社交恐懼癥”承上啟下,符合語境。18. 前文講他們逐漸喜歡待在家里而不是出去見新朋友,D選項“他們不太喜歡出去,很難交到新朋友”進一步說明這種情況,銜接恰當。19. 前文說社交焦慮癥患者想出去交流但害怕,E選項“他們的大腦根本不允許他們以正常方式與他人交流”解釋了原因,符合邏輯。20. 后文講一些人用自助書籍,嚴重的可以吃藥,A選項“幸運的是,社交焦慮癥是可以治療的”引出治療方法,符合語境。