欧美日韩黄网欧美日韩日B片|二区无码视频网站|欧美AAAA小视频|久久99爱视频播放|日本久久成人免费视频|性交黄色毛片特黄色性交毛片|91久久伊人日韩插穴|国产三级A片电影网站|亚州无码成人激情视频|国产又黄又粗又猛又爽的

精英家教網(wǎng) > 練習冊解析答案 > 仁愛英語基礎訓練九年級上冊仁愛版云南專版 > 第24頁解析答案
仁愛英語基礎訓練九年級上冊仁愛版云南專版

仁愛英語基礎訓練九年級上冊仁愛版云南專版

注:當前書本只展示部分頁碼答案,查看完整答案請下載作業(yè)精靈APP。練習冊仁愛英語基礎訓練九年級上冊仁愛版云南專版答案主要是用來給同學們做完題方便對答案用的,請勿直接抄襲。

(B)
Oxfam Trailwalker was one of Hong Kong's biggest fund-raising events in 1981. In order to help the poor in Hong Kong and parts of Asia and Africa solve their life problems, Oxfam Hong Kong set up the organization (組織) to raise money for them. In November every year, people hold a Trailwalker. Men and women more than eighteen can group themselves into a team. There are four people each team. They can join this walk.
It is an excellent chance for people to learn team spirit (精神). All the team members must plan everything together before the event. They need to walk together to finish the hike because they only record the team's finishing time. It is necessary for them to support and help each other both before and during the event.
You should plan what you are going to do during the walk. You can't do anything by yourself, so it is useful to have support teams to bring you food and drinks. Warm and dry clothes are also necessary to keep you comfortable during the walk. Each team must raise at least HK $ 6,000.The money is used to help the poor and to support development projects.$
Why not try your best to help people in need? This will be an experience (經(jīng)歷)you will never forget.
根據(jù)短文內容,選擇最佳答案。
( )1. Why do people organize Oxfam Trailwalker?
A. To raise money for helping the poor.
B. To learn team spirit.
C. To support and help each other.
D. To keep people healthy.
( )2. Who can join Oxfam Trailwalker?
A. All the people.
B. People over 18 years old.
C. People in Hong Kong
D. Poor people.
( )3. We say Oxfam Trailwalker is a hard hike because ______.
A. you must walk 100km in 48 hours without sleep
B. you must take your food, drink and other things
C. you have a chance to learn team spirit
D. they only record the team's finishing time
( )4. What do support teams do for trailwalkers?
A. Bring them food, drinks and clothes.
B. Raise at least HK 6,000.
C. Plan everything together.
D. Record the team's finishing time.
( )5. Which of the following is TRUE?
A. Trailwalker is held in Hong Kong and other parts of Asia and Africa every year.
B. Trailwalkers have to finish walking over 100 km in 48 hours.
C. The trailwalkers bring food and drinks by themselves.
D. It is necessary for the trailwalkers to support and help each other.

答案:1. A 由第一段“In order to help the poor in Hong Kong and parts of Asia and Africa solve their life problems...”可知,組織這個活動的目的是為了籌款幫助窮人。故選 A。
2. B 由第一段“Men and women more than eighteen can group themselves into a team.”可知,超過 18 歲的人可以參加活動。故選 B。
3. D 由第二段“They need to walk together to finish the hike because they only record the team's finishing time.”可知,這個活動很難是因為只記錄團隊完成的時間。故選 D。
4. A 由第三段的內容可知,贊助隊可以幫忙帶食物、飲料和衣服。故選 A。
5. D D 項符合第二段的“It is necessary for them to support and help each other both before and during the event.”故選 D。