欧美日韩黄网欧美日韩日B片|二区无码视频网站|欧美AAAA小视频|久久99爱视频播放|日本久久成人免费视频|性交黄色毛片特黄色性交毛片|91久久伊人日韩插穴|国产三级A片电影网站|亚州无码成人激情视频|国产又黄又粗又猛又爽的

精英家教網(wǎng) > 練習冊解析答案 > 仁愛英語基礎訓練九年級上冊仁愛版云南專版 > 第31頁解析答案
仁愛英語基礎訓練九年級上冊仁愛版云南專版

仁愛英語基礎訓練九年級上冊仁愛版云南專版

注:當前書本只展示部分頁碼答案,查看完整答案請下載作業(yè)精靈APP。練習冊仁愛英語基礎訓練九年級上冊仁愛版云南專版答案主要是用來給同學們做完題方便對答案用的,請勿直接抄襲。

Ⅴ. 閱讀理解。
(A)
The earth is around 4,600 million years old. Modern human beings have lived on the earth for only 35,000 years. But we have changed our planet a lot during that time. We have done something good, but more are bad for our planet.
Water pollution
Water pollution has made a lot of fish die. Factories have polluted the land and the water so that many lands, rivers and lakes are no life. There are no plants in the lands, and no fish in the rivers and lakes.
Air pollution
In big cities, air pollution is mainly caused by factories, cars, trucks and buses. Many people in cities now are in bad health. For example, Mexico city was a beautiful and sunny capital before, but now it is always covered with thick brown clouds.
Soil pollution
In order to have a good harvest, most of the farmers use too much chemistry in their fields. That polluted the soil. But it is difficult to prevent this kind of pollution.
Hope for the future
Pollution is bad for our health, so all of us should take action to prevent all kinds of pollution. If we can stop these pollution, our earth will become more and more beautiful and we'll live longer and healthier. Let's be greener people!
根據(jù)短文內容,選擇最佳答案。
(
A
) 1. ______ have made the earth change a lot.
A. Human beings
B. Animals
C. Plants
D. People in other planets
答案:A
解析:根據(jù)文中“But we have changed our planet a lot during that time.”可知we指的是人類(Human beings),故選A。
(
B
) 2. There are ______ kinds of pollution in this passage.
A. two
B. three
C. four
D. five
答案:B
解析:文中提到了Water pollution, Air pollution, Soil pollution三種污染,故選B。
(
A
) 3. What's the big problem now?
A. Pollution.
B. Population.
C. Water.
D. Policy.
答案:A
解析:通讀全文可知,文章主要講的是各種污染問題,所以現(xiàn)在的大問題是污染,故選A。
(
A
) 4. Which one is NOT true according to the passage?
A. Most of things that we have done are good for our planet.
B. We must stop the factories from pouring waste water into the rivers and lakes.
C. Because of water pollution, many rivers and lakes are now dead.
D. Water pollution is very serious nowadays.
答案:A
解析:根據(jù)文中“We have done something good, but more are bad for our planet.”可知我們做的更多的是對地球有害的事情,A項錯誤,故選A。
(
B
) 5. What does the passage tell us?
A. Mexico city is a beautiful capital.
B. Air pollution can make people sick.
C. Now fewer farmers use chemistry in the fields.
D. Factories is the main cause of soil pollution.
答案:B
解析:根據(jù)文中“Many people in cities now are in bad health.”可知空氣污染會使人生病,B項正確;A項文中說墨西哥城現(xiàn)在被烏云覆蓋,不再美麗;C項文中說農民用太多化學物質,不是更少;D項土壤污染的主要原因是農民用太多化學物質,不是工廠,故選B。
(B)
Dr. Smith is very interested in cleaning water, so he invented a machine called "Living Machine", which can clean waste water in your home or at your workplace.
The "Living Machine" is a system for cleaning waste water. The waste water is dealt with in the machine and the water is brought into a greenhouse filled with plants and fish. With the help of sunlight, the plants and animals remove most chemicals from the water, making it cleaner. Then the water can be reused for washing or bathing. It can't be used for drinking or cooking, but people can use it to water the flowers, wash the dog or swim.
The advantage of the machine is that it is good for the environment. It can help to use less fresh water, and it can help keep the water unpolluted.
根據(jù)短文內容,選擇最佳答案。
(
A
) 1. What is Dr. Smith interested in?
A. Cleaning water.
B. Planting trees.
C. Wasting water.
D. Using money.
答案:A
解析:根據(jù)文中“Dr. Smith is very interested in cleaning water”可知選A。
(
D
) 2. What is the invention used for?
A. Saving money.
B. Washing.
C. Watering flowers.
D. Cleaning waste water.
答案:D
解析:根據(jù)文中“The 'Living Machine' is a system for cleaning waste water.”可知選D。
(
B
) 3. Where do the plants and the fish remove most chemicals from the water to make it cleaner?
A. At Dr. Smith's.
B. In a greenhouse.
C. In a box.
D. In a machine.
答案:B
解析:根據(jù)文中“the water is brought into a greenhouse filled with plants and fish. With the help of sunlight, the plants and animals remove most chemicals from the water”可知選B。