欧美日韩黄网欧美日韩日B片|二区无码视频网站|欧美AAAA小视频|久久99爱视频播放|日本久久成人免费视频|性交黄色毛片特黄色性交毛片|91久久伊人日韩插穴|国产三级A片电影网站|亚州无码成人激情视频|国产又黄又粗又猛又爽的

精英家教網 > 練習冊解析答案 > 仁愛英語基礎訓練九年級上冊仁愛版云南專版 > 第51頁解析答案
仁愛英語基礎訓練九年級上冊仁愛版云南專版

仁愛英語基礎訓練九年級上冊仁愛版云南專版

注:當前書本只展示部分頁碼答案,查看完整答案請下載作業(yè)精靈APP。練習冊仁愛英語基礎訓練九年級上冊仁愛版云南專版答案主要是用來給同學們做完題方便對答案用的,請勿直接抄襲。

(D)
Riding bikes are very popular in the Dutch, because it can reduce air pollution. In fact, almost half of all travel is by bike in the Dutch. Now, a Dutch bike designer, Thomas, has drawn the country's attention to bikes by making a school bus bike.
The school bus bike is big. Thomas designed eight sets of pedals (踏板) for kids, a driver seat for a young man, and three other seats, comfortably letting little kids travel to and from school. The bike even has a motor. It can help the bike to climb high hills. Thomas tells Fast Company that he's sold 25 school-bikes so far, at a price of $25,000 each, it is cheaper than a traditional school bus with the same number of seats. According to the traditional color, he paints the bikes yellow so that people can find them easily.
Thomas says he sold many school bus bikes to neighboring countries, such as Belgium, England and Germany. But so far, he didn't sell the school bus bike in America. If the U.S. is willing to buy this kind of school bus bikes, young students can do more exercise every day. The special school bus bikes can help them keep healthy.
根據短文內容,選擇最佳答案。
( )1. The underlined word “designer” means ______ in Chinese.
A. 畫家 
B. 設計師
C. 記者 
D. 牧師
( )2. How do people in the Dutch usually go to work?
A. By car. 
B. By bus.
C. By bike. 
D. On foot.
( )3. How many seats does the school bus bike have?
A. Three. 
B. Eight.
C. Nine. 
D. Twelve.
( )4. Which country of the following hasn't bought a school bike?
A. America. 
B. Germany.
C. England. 
D. Belgium.
( )5. Which of the following is TRUE?
A. Thomas made a new kind of school bus.
B. A school bus usually costs 25,000.
C. Thomas sold bikes to Asian countries.
D. Riding school bikes helps keep kids healthy.


答案:1. B 根據句意“一個荷蘭的設計師,通過設計制作出一種校車,把國家的注意力吸引到自行車上來?!笨芍?,designer的意思是“設計師”。故選B。
2. C 由第一段In fact, almost half of all travels to the Dutch are by bike.可知,近乎一半的荷蘭人都騎自行車上班。故選C。
3. D 由第二段Thomas designed eight sets of pedals for kids, a driver seat for a young man, and three other seats, comfortably letting little kids travel to and from school.可知,大的自行車有八套孩子的踏板,一個司機座椅,和其他三個座位,校車一共有12個座位。故選D。
4. A 由最后一段But so far, he didn't sell the school bus bike in America.可知,目前還沒有在美國出售校車。故選A。
5. D 由The special school bus bikes can help them keep healthy.可知,騎自行車可以使學生們保持健康。故選D。