欧美日韩黄网欧美日韩日B片|二区无码视频网站|欧美AAAA小视频|久久99爱视频播放|日本久久成人免费视频|性交黄色毛片特黄色性交毛片|91久久伊人日韩插穴|国产三级A片电影网站|亚州无码成人激情视频|国产又黄又粗又猛又爽的

精英家教網(wǎng) > 練習冊解析答案 > 仁愛英語基礎(chǔ)訓練九年級上冊仁愛版云南專版 > 第25頁解析答案
仁愛英語基礎(chǔ)訓練九年級上冊仁愛版云南專版

仁愛英語基礎(chǔ)訓練九年級上冊仁愛版云南專版

注:當前書本只展示部分頁碼答案,查看完整答案請下載作業(yè)精靈APP。練習冊仁愛英語基礎(chǔ)訓練九年級上冊仁愛版云南專版答案主要是用來給同學們做完題方便對答案用的,請勿直接抄襲。

(C)
You can see some overhead bridges in my hometown. There is one near the No. 1 People's Hospital. Another is in front of the Bus Station. As we all know, it is not safe to cross a busy road. These bridges can help people cross the roads safely. Overhead bridges have the same use as street crossings.
Many people think it great trouble to go through overhead bridges. The old and the young think it's difficult for them to climb up and down the steps of the overhead bridges. But why does the government build so many overhead bridges? That's because old people and young children walk slowly. And when they cross a busy road using a street crossing, the traffic will be held up or maybe stopped, or even a traffic accident may happen. With the help of the overhead bridges, people and the traffic can move at the same time.
A lot of money has been spent building these overhead bridges. People, old or young should always use them. This can help stop traffic accidents from happening.
根據(jù)短文內(nèi)容,判斷正誤(正確“T”錯誤“F”)。
(
F
)1. There is only one overhead bridge in writer's hometown.
(
T
)2. It is dangerous for people to cross a busy road.
(
F
)3. All the people like using overhead bridges instead of street crossings.
(
T
)4. Overhead bridges help people and the traffic move at the same time.
(
T
)5. An overhead bridge can help stop a traffic accident from happening.
答案:1. F
解析:由第一段可知,作者的家鄉(xiāng)有兩座天橋,一座在人民醫(yī)院附近,另一座在汽車站前。
2. T
解析:由第一段“As we all know, it is not safe to cross a busy road.”可知,此陳述是正確的。
3. F
解析:由第二段可知,年輕人和老年人不喜歡走天橋。
4. T
解析:由第二段最后一句“With the help of the overhead bridges, people and the traffic can move at the same time.”可知,此陳述是正確的。
5. T
解析:由最后一段可知,此陳述是正確的。
(D)
Now, many people like moving to cities. 1 However, in Hyderabad, India and in San Paulo, Brazil, how do they solve these problems?
Hyderabad, India
In order to protect the environment and improve people's lives, they are planting more and more flowers, grass and trees in Hyderabad. People are even building greener buildings. They use less and less water and electricity for power. 2 For example, trees make the air fresher and cleaner. In the past, streets were gray and dirty. Today they plant many trees, grass and flowers, making the city cleaner and more colorful. 3 For example, people love to do various kinds of leisure activities in public.
San Paulo, Brazil
A lot of persons work in the center of San Paulo, but they don't live there. They like living outside the city, because housing is cheaper there. 4 In order to solve traffic problems, they are trying their best to improve traffic conditions. They're building better and more subways. 5 Doing this will reduce (減少) traffic pollution(污染) in the city.
根據(jù)短文內(nèi)容,從所給的選項中,選出能填入空白處的最佳選項。選項中有兩項是多余的。
A. The green areas also give people place to relax and exercise.
B. It's easy for them to find good jobs in cities.
C. These cities are facing some problems, such as traffic jam and pollution.
D. Every day, these persons go into the city and traffic is heavy.
E. It's cheaper for people to live in the countryside.
F. Adding green to a city has a number of advantages.
G. They have chance to meet their friends.
1. ____ 2. ____ 3. ____ 4. ____ 5. ____

答案:
1. C 
2. F 
3. A 
4. D 
5. E