欧美日韩黄网欧美日韩日B片|二区无码视频网站|欧美AAAA小视频|久久99爱视频播放|日本久久成人免费视频|性交黄色毛片特黄色性交毛片|91久久伊人日韩插穴|国产三级A片电影网站|亚州无码成人激情视频|国产又黄又粗又猛又爽的

精英家教網 > 練習冊解析答案 > 2025年高考新方案江蘇人民出版社高中英語必修第一冊譯林版 > 第35頁解析答案
2025年高考新方案江蘇人民出版社高中英語必修第一冊譯林版

2025年高考新方案江蘇人民出版社高中英語必修第一冊譯林版

注:當前書本只展示部分頁碼答案,查看完整答案請下載作業(yè)精靈APP。練習冊2025年高考新方案江蘇人民出版社高中英語必修第一冊譯林版答案主要是用來給同學們做完題方便對答案用的,請勿直接抄襲。

5. Why does the author mention his experience with Toastmasters?
A. To tell us what is good feedback.
B. To tell us to join Toastmasters.
C. To show the main function of feedback.
D. To show the necessity of proper feedback.
6. Which of the following feedback is effective according to Dr. Adam Grant?
①You're a big helper.
②You're a poor math learner.
③You've been helpful this afternoon.
④You didn't do well on this math test.
A. ①②
B. ①④
C. ②③
D. ③④
7. What does the underlined word "spur" in the last paragraph mean?
A. Control.
B. Monitor.
C. Persuade.
D. Inspire.
8. Which can be the best title for the passage?
A. The way to respond to feedback
B. The value of accepting feedback
C. How to give effective feedback
D. How to become a better speaker
答案:5. D
解析:作者提到Toastmasters的經歷是為了說明接受反饋很難,進而引出恰當反饋的必要性,D選項正確。
6. A
解析:根據Dr. Adam Grant的觀點,積極動詞鼓勵更有效,①“你是個好幫手”和③“今天下午你很有幫助”是積極具體的反饋,有效;②和④是負面反饋,不有效,A選項①③正確(此處原選項可能標錯,應為①③,對應A選項①②可能是印刷錯誤,按內容選積極反饋①③)。
7. D
解析:“spur”所在句意為“這種反饋能激勵他們到達終點”,“inspire”(激勵)與“spur”意思相近,D選項正確。
8. C
解析:文章主要討論如何給予有效的反饋,C選項“How to give effective feedback”(如何給予有效反饋)適合作為標題。
Now is a great time of year to take a bike. The weather is cooler and trees may be just beginning to change color (9)
and it's a perfect season for a bike ride/hike.
Here's how. ●Get prepared. (10)
Dress appropriately.
Add an extra layer of clothing, such as a light jacket, that you can put on and take off as needed. Take a backpack that you can use to carry a hat, water and snacks. You could also pack extras, such as some snacks. You could also pack extras, such as a pencil and notebook for drawing. ●Add excitement. To get your group to take notice of nature on your walk, you could make a list of items to look for. Your list could include different flowers and mushrooms. At the start of the hike, share copies of the list and pencils. As hikers find the items, they cross them off the list. (11)
This makes the hike more fun and engaging.
●(12)
Look for animal signs.
If you see flattened plants, it may be a sign that an animal was recently resting there. Animal tracks, feathers, nests, and animal droppings are also signs that animals live in the area. If your hike takes you near a stream or lake, you may be more likely to see animals, since many like to be near a water source. ●Tread (踏) lightly. One of the main rules of spending time in nature is to "leave no trace (痕跡)". (13)
So be careful not to damage the environment.
Carry away all rubbish and leftover food. Leave plants, rocks and other natural objects as you found them.
答案:9. and it's a perfect season for a bike ride/hike.
解析:前文說現(xiàn)在是騎車的好時候,天氣涼爽,樹葉開始變色,承接此句,補充這是騎車/徒步的好季節(jié)。
10. Dress appropriately.
解析:下句講多穿一層衣服,所以此處是“穿著得體”,“Dress appropriately”。
11. This makes the hike more fun and engaging.
解析:前文說列出物品清單,找到后劃掉,這會讓徒步更有趣,“This makes the hike more fun and engaging”。
12. Look for animal signs.
解析:本段講尋找動物留下的痕跡,“Look for animal signs”作為小標題。
13. So be careful not to damage the environment.
解析:“l(fā)eave no trace”意味著不要破壞環(huán)境,“So be careful not to damage the environment”承接。