欧美日韩黄网欧美日韩日B片|二区无码视频网站|欧美AAAA小视频|久久99爱视频播放|日本久久成人免费视频|性交黄色毛片特黄色性交毛片|91久久伊人日韩插穴|国产三级A片电影网站|亚州无码成人激情视频|国产又黄又粗又猛又爽的

精英家教網(wǎng) > 練習(xí)冊(cè)解析答案 > 單元自測(cè)試卷八年級(jí)英語(yǔ)下學(xué)期人教版 > 第4頁(yè)解析答案
單元自測(cè)試卷八年級(jí)英語(yǔ)下學(xué)期人教版

單元自測(cè)試卷八年級(jí)英語(yǔ)下學(xué)期人教版

注:當(dāng)前書本只展示部分頁(yè)碼答案,查看完整答案請(qǐng)下載作業(yè)精靈APP。練習(xí)冊(cè)單元自測(cè)試卷八年級(jí)英語(yǔ)下學(xué)期人教版答案主要是用來(lái)給同學(xué)們做完題方便對(duì)答案用的,請(qǐng)勿直接抄襲。

B
)9. What can we learn from biographies?
A. How to play games.
B. How famous people achieved goals.
C. How to cook delicious food.
D. How to decorate our houses.
答案:B
解析:根據(jù)文中“By reading about their struggles and achievements, you can learn valuable lessons. You can see how they overcame difficulties and achieved their goals.”可知,從傳記中可以了解名人如何克服困難實(shí)現(xiàn)目標(biāo),B選項(xiàng)“名人如何實(shí)現(xiàn)目標(biāo)”符合題意。A、C、D選項(xiàng)文中均未提及。
B
)10. What is the purpose of self-help books?
A. To make people laugh.
B. To help people improve themselves.
C. To tell funny stories.
D. To introduce new places.
答案:B
解析:根據(jù)文中“Self-help books are designed to help people improve themselves.”可知,自助書籍的目的是幫助人們提升自己,B選項(xiàng)符合題意。A、C、D選項(xiàng)文中均未提及。
D
)11. How could the travelers get information about camping during the holiday according to the passage?
A. By watching TV.
B. By making a call.
C. By reading books.
D. By searching the Internet.
答案:D
解析:根據(jù)文中“The search for camping on the Internet saw the highest increase...”可知,旅行者通過(guò)互聯(lián)網(wǎng)獲取露營(yíng)信息,D選項(xiàng)符合題意。A、B、C選項(xiàng)文中均未提及。
B
)12. What does the underlined word "those" in Paragraph 2 refer to (指的是)?
A. Trips.
B. People.
C. Hotels.
D. Campsites.
答案:B
解析:根據(jù)文中“many people search for camping on the Internet saw the highest increase in Sichuan and Chongqing, and many people loved camping road trips and beautiful natural views there. While those in Guangdong Province liked to go for a picnic at campsites...”可知,“those”指的是前文提到的“many people”,即不同省份的人們,B選項(xiàng)符合題意。
A
)13. What can we infer (推斷) from Paragraph 3?
A. The local travelers could enjoy special experiences.
B. The local travelers couldn't enjoy lower hotel prices.
C. There was not any food for the local travelers in the hotels.
D. The old would like to pay for special experiences.
答案:A
解析:根據(jù)文中“Five-star hotels also offered lower prices and special experiences during the holiday... Feng Rao... said that young people wanted to pay for such special experiences.”可知,酒店提供特殊體驗(yàn),年輕人愿意為此付費(fèi),可推斷當(dāng)?shù)芈眯姓吣芟硎芴厥怏w驗(yàn),A選項(xiàng)符合題意。B選項(xiàng)與“Five-star hotels also offered lower prices”不符;C選項(xiàng)文中未提及;D選項(xiàng)與“young people wanted to pay for such special experiences”不符。