欧美日韩黄网欧美日韩日B片|二区无码视频网站|欧美AAAA小视频|久久99爱视频播放|日本久久成人免费视频|性交黄色毛片特黄色性交毛片|91久久伊人日韩插穴|国产三级A片电影网站|亚州无码成人激情视频|国产又黄又粗又猛又爽的

精英家教網(wǎng) > 練習(xí)冊解析答案 > 單元自測試卷八年級英語下學(xué)期人教版 > 第43頁解析答案
單元自測試卷八年級英語下學(xué)期人教版

單元自測試卷八年級英語下學(xué)期人教版

注:當(dāng)前書本只展示部分頁碼答案,查看完整答案請下載作業(yè)精靈APP。練習(xí)冊單元自測試卷八年級英語下學(xué)期人教版答案主要是用來給同學(xué)們做完題方便對答案用的,請勿直接抄襲。

B
Mary was full of energy (精力)! Once the class ended, she would rush outside and join my game. One teacher said she should be more "ladylike" and try not to win all the time, but her parents didn't agree.
"Play as well as you can and be the best you can be!" They told her. Mary didn't know what "tennis" was, but it sounded exciting!
One Saturday afternoon, Mary's friend Susan asked her to play tennis. When they arrived at the Virginia Club, there were ladies wearing expensive tennis dresses. Mary felt quite out of place in her T-shirt and shorts! But she did feel much better when she got out onto the tennis court. Out of place in more time hitting the air than hitting the ball. When she got around to hitting the ball, the ladies around tutted (發(fā)出嘖嘖聲), but she didn't care. The next morning, her mom took her to meet Clyde.
"I'm Clyde, your coach (教練)!" he said, "Come on in!"
Clyde taught her patiently. The more Mary learned, the more fun she had. "I want to be the best tennis player in the world!" She asked her coach, "Clyde, can you make me a champion (冠軍)?"
He just smiled, "No, Mary. But with hard work, you can make it."
Mary took his words to heart, so she kept practicing day and night. One day, she was invited to the Los Angeles Club. All the players were waiting in line for a group photo when a man came up.
"You can't be in the photo!" he said, "You're not wearing a skirt or dress!"
Mary was angry. She told herself, "I'll show them one day! Everybody will know who I am, and they'll all want to copy my style!"
And Mary did! She never gave up or let others tell her how she should behave. And she became one of the greatest and most famous sports stars ever!
( )4. What do we know about Mary's parents?
A. They hoped Mary could do what she liked.
B. They gave Mary expensive tennis dresses as gifts.
C. They wanted Mary to be more "ladylike" at school.
D. They thought Mary should play fewer outdoor games.
( )5. What does the underlined phrase "out of place" in Paragraph 3 mean?
A. 格格不入
B. 在……之外
C. 有條不紊
D. 興奮不已
答案:4. A
解析:根據(jù)第一段最后一句“but her parents didn't agree.”及第二段父母說的話“Play as well as you can and be the best you can be!”可知,父母希望Mary做自己喜歡的事,選A。
5. A
解析:根據(jù)“in her T-shirt and shorts”及周圍女士穿“expensive tennis dresses”可知,Mary的穿著與周圍環(huán)境不符,“out of place”意為“格格不入”,選A。