欧美日韩黄网欧美日韩日B片|二区无码视频网站|欧美AAAA小视频|久久99爱视频播放|日本久久成人免费视频|性交黄色毛片特黄色性交毛片|91久久伊人日韩插穴|国产三级A片电影网站|亚州无码成人激情视频|国产又黄又粗又猛又爽的

精英家教網(wǎng) > 練習(xí)冊(cè)解析答案 > 單元自測(cè)試卷八年級(jí)英語(yǔ)下學(xué)期人教版 > 第62頁(yè)解析答案
單元自測(cè)試卷八年級(jí)英語(yǔ)下學(xué)期人教版

單元自測(cè)試卷八年級(jí)英語(yǔ)下學(xué)期人教版

注:當(dāng)前書本只展示部分頁(yè)碼答案,查看完整答案請(qǐng)下載作業(yè)精靈APP。練習(xí)冊(cè)單元自測(cè)試卷八年級(jí)英語(yǔ)下學(xué)期人教版答案主要是用來(lái)給同學(xué)們做完題方便對(duì)答案用的,請(qǐng)勿直接抄襲。

七、選詞填空(共10小題,計(jì)10分) 用方框中所給單詞的適當(dāng)形式填空,使短文完整、通順。(每個(gè)單詞限用一次,每空限填一個(gè)單詞。) save, lot, thousand, be, make, role, start, take, importance, it World Wide Fund for Nature (WWF) and Greenpeace are two famous organizations (組織) in the world. They both aim at 1.
making
our planet a better place to live. World Wide Fund for Nature works to protect animals and plants. It 2.
started
in Switzerland in 1961. Now, it has offices in more than 100 countries and areas and has 3.
thousand
of members all over the world. The members 4.
are
from different groups — governments, business, scientists and farmers. They play an active 5.
role
in protecting animals and rainforests (雨林). One of the most 6.
important
tasks of WWF is to protect the Amazon rainforest. WWF did 7.
lot
of research to find creative ways to meet the need of both people and nature. Greenpeace was set up in 1971, with an idea of working for world peace. Now it is active in 8.
saving
oceans, forests, and animals as well. It also calls for the use of clean energy, like wind power and solar power. Greenpeace has offices in many countries such as America and Canada. 9.
It
head office is in the Netherlands. Greenpeace has about 3 million members at present. Small steps lead to big changes. It encourages more and more people to 10.
take
action.
答案:1. making
解析:aim at doing sth“旨在做某事”,make our planet a better place“使我們的星球成為一個(gè)更好的地方”。
2. started
解析:根據(jù)in 1961可知用一般過(guò)去時(shí),start“成立,創(chuàng)辦”,它于1961年在瑞士成立。
3. thousands
解析:thousands of“成千上萬(wàn)的”,它在全世界有成千上萬(wàn)的成員。
4. are
解析:be from“來(lái)自”,主語(yǔ)members是復(fù)數(shù),用are,成員來(lái)自不同的群體。
5. role
解析:play an active role in...“在……中發(fā)揮積極作用”,是固定短語(yǔ)。
6. important
解析:important“重要的”,修飾名詞tasks,世界自然基金會(huì)最重要的任務(wù)之一是保護(hù)亞馬遜雨林。
7. lots
解析:lots of“許多”,修飾名詞research,世界自然基金會(huì)做了大量的研究。
8. saving
解析:be active in doing sth“積極做某事”,save“拯救”,現(xiàn)在它也積極拯救海洋、森林和動(dòng)物。
9. Its
解析:its“它的”,指代Greenpeace的,它的總部在荷蘭。
10. take
解析:take action“采取行動(dòng)”,鼓勵(lì)越來(lái)越多的人采取行動(dòng)。
八、閱讀還原(七選五,計(jì)5分) 根據(jù)短文內(nèi)容,從短文后的選項(xiàng)中選出能填入空白處的最佳選項(xiàng)。選項(xiàng)中有兩項(xiàng)為多余選項(xiàng)。 Do you remember the public advertisement (廣告) on CCTV? It's about protecting wild animals. 1
D
It's true that people kill wild animals all around the world for many reasons. 2
A
In the past, there was not enough food to eat. People had to kill wild animals to get food. But they always kept the younger ones so that they could get more food when they grew up. But now, some people think the meat of wild animals is more delicious than that of farmed animals. However, it is dangerous and illegal (違法的) to eat the meat of wild animals because they may carry deadly viruses (病毒). 3
E
In old times, people didn't have enough materials to make clothes, so they made clothes with the fur of wild animals. 4
B
Besides, some people think the bones of wild animals can be used as medicine. In fact, scientists say it is a stupid idea. 5
C
If we don't do something to protect them, they all will die one day. If this happens, we won't live any longer because we depend on each other. A. People killed wild animals for their meat. B. But now, some people wear clothes made of fur just to show how rich they are. C. Today the number of wild animals is becoming smaller and smaller. D. It says "No buying, no killing." E. People killed wild animals for their fur and bones, too. F. People can keep the wild animals in their home. G. The zoo is the best place for the wild animals. 1. ______ 2. ______ 3. ______ 4. ______ 5. ______
答案:1. D
解析:前面提到關(guān)于保護(hù)野生動(dòng)物的公益廣告,D選項(xiàng)“It says 'No buying, no killing.'”(它說(shuō)“沒有買賣,就沒有殺害?!保┓险Z(yǔ)境,介紹廣告內(nèi)容。
2. A
解析:后面提到過(guò)去沒有足夠的食物,人們不得不殺野生動(dòng)物獲取食物,A選項(xiàng)“People killed wild animals for their meat.”(人們?yōu)榱巳舛鴼⒁吧鷦?dòng)物。)引出下文。
3. E
解析:前面講了為了肉殺野生動(dòng)物,后面提到用野生動(dòng)物的皮毛做衣服,E選項(xiàng)“People killed wild animals for their fur and bones, too.”(人們也為了皮毛和骨頭殺野生動(dòng)物。)承上啟下。
4. B
解析:前面說(shuō)過(guò)去用皮毛做衣服是因?yàn)椴牧喜粔颍珺選項(xiàng)“But now, some people wear clothes made of fur just to show how rich they are.”(但是現(xiàn)在,一些人穿皮毛做的衣服只是為了顯示他們多富有。)形成對(duì)比。
5. C
解析:后面說(shuō)如果不保護(hù)它們,它們有一天會(huì)滅絕,C選項(xiàng)“Today the number of wild animals is becoming smaller and smaller.”(現(xiàn)在野生動(dòng)物的數(shù)量正變得越來(lái)越少。)引出保護(hù)的必要性。