欧美日韩黄网欧美日韩日B片|二区无码视频网站|欧美AAAA小视频|久久99爱视频播放|日本久久成人免费视频|性交黄色毛片特黄色性交毛片|91久久伊人日韩插穴|国产三级A片电影网站|亚州无码成人激情视频|国产又黄又粗又猛又爽的

精英家教網(wǎng) > 練習(xí)冊(cè)解析答案 > 綜合素質(zhì)隨堂反饋九年級(jí)英語(yǔ)譯林版南京專版 > 第24頁(yè)解析答案
綜合素質(zhì)隨堂反饋九年級(jí)英語(yǔ)譯林版南京專版

綜合素質(zhì)隨堂反饋九年級(jí)英語(yǔ)譯林版南京專版

注:當(dāng)前書(shū)本只展示部分頁(yè)碼答案,查看完整答案請(qǐng)下載作業(yè)精靈APP。練習(xí)冊(cè)綜合素質(zhì)隨堂反饋九年級(jí)英語(yǔ)譯林版南京專版答案主要是用來(lái)給同學(xué)們做完題方便對(duì)答案用的,請(qǐng)勿直接抄襲。

四、還原信息
What kinds of buildings will we live in the future? You might find the answer in the Philippines(菲律賓).
As we all know,the rainbow has seven colours. We all like it. 1.
F
We can't find such kind of building anywhere else. It is 115 metres high and has 32 stories(層). This building is made of wood. The roof(屋頂)is full of solar panels(太陽(yáng)能板). They can make clean energy.
2.
E
It is the rainbow eucalyptus(桉樹(shù)). The bark(樹(shù)皮)of the tree has many different colours,yellow,green,orange and purple.
3.
D
They will take in CO? from the air and turn it into oxygen(氧氣).
It looks crowded(擁擠的)from the outside of the building. 4.
A
We can live in the building comfortably.
A. In fact,it is wide inside.
B. It is good for our health.
C. The building doesn't cost much.
D. The whole building is covered with 30 000 plants.
E. The building's name comes from a local tree in the Philippines.
F. The country will build a special building called the "Rainbow Tree".
答案:1. F
解析:前文提出未來(lái)住什么建筑的問(wèn)題并提到菲律賓,F(xiàn)項(xiàng)“The country will build a special building called the 'Rainbow Tree'.”(這個(gè)國(guó)家將建造一座名為“彩虹樹(shù)”的特殊建筑。)引出具體建筑,符合語(yǔ)境,所以填F。
2. E
解析:空后提到“It is the rainbow eucalyptus.”(它是彩虹桉樹(shù)。),E項(xiàng)“The building's name comes from a local tree in the Philippines.”(這座建筑的名字來(lái)源于菲律賓的一種當(dāng)?shù)貥?shù)木。)中的“l(fā)ocal tree”與后文“rainbow eucalyptus”呼應(yīng),所以填E。
3. D
解析:空后“They will take in CO? from the air and turn it into oxygen.”(它們將從空氣中吸收二氧化碳并將其轉(zhuǎn)化為氧氣。)中的They指代復(fù)數(shù)名詞,D項(xiàng)“The whole building is covered with 30 000 plants.”(整座建筑覆蓋著30000株植物。)中的plants是復(fù)數(shù),且能進(jìn)行光合作用吸收二氧化碳釋放氧氣,所以填D。
4. A
解析:前文“It looks crowded from the outside...”(從外面看它很擁擠……),A項(xiàng)“In fact,it is wide inside.”(事實(shí)上,里面很寬敞。)與前文形成對(duì)比,符合語(yǔ)境,所以填A(yù)。
C
)1. What does "I'm in the pink" mean?
A. I'm sad.
B. I'm happy.
C. I'm healthy.
D. I'm worried.

D
)2. It was raining hard and John's car broke down on his way home. So we can say ______.
A. he felt "blue"
B. he was "green with envy"
C. he felt "a little green"
D. he had "a black day"

C
)3. Which phrase can be put in "______" in Paragraph 7?
A. put in
B. put up
C. turned off
D. turned on

D
)4. Which of the following sentences is TRUE according to the passage?
A. Blue and red are both warm colours.
B. If you are blue,you are very happy.
C. People in the USA use the colour black to express heat.
D. Someone in a rich family may make others green with envy.

B
)5. This passage is probably in the part of ______ in a newspaper.
A. health
B. culture
C. science
D. music
答案:1. C
解析:根據(jù)第三段“People sometimes say 'I'm in the pink' when they are in good health.”(人們有時(shí)在身體健康時(shí)說(shuō)“I'm in the pink”。)可知其意思是“我很健康”,所以選C。
2. D
解析:根據(jù)第六段“People may say 'it's a black day' when everything goes wrong on that day.”(當(dāng)某一天一切都不順利時(shí),人們可能會(huì)說(shuō)“it's a black day”。),約翰回家時(shí)雨下得大且車壞了,屬于一切不順利,所以選D。
3. C
解析:根據(jù)“Blackouts were usual during World War Ⅱ...to make it difficult for enemy planes to find their aims in the dark.”(二戰(zhàn)期間燈火管制很常見(jiàn)……為了使敵機(jī)在黑暗中難以找到目標(biāo)。),燈火管制即關(guān)閉燈光,turn off“關(guān)閉”,所以選C。
4. D
解析:A項(xiàng),根據(jù)第二段“Red is a hot colour.”和第四段“Blue is a cool colour.”可知紅色是暖色,藍(lán)色是冷色,A錯(cuò)誤;B項(xiàng),根據(jù)第四段“Someone who is 'blue' is very sad.”可知“blue”表示悲傷,B錯(cuò)誤;C項(xiàng),根據(jù)第二段“Red is a hot colour. Americans often use it to represent heat.”可知用紅色表示熱,C錯(cuò)誤;D項(xiàng),根據(jù)第五段“Sometimes a person may be very jealous because he does not have anything as nice as someone has...That person may say 'I'm green with envy'.”(有時(shí)一個(gè)人可能因?yàn)闆](méi)有別人那么好的東西而非常嫉妒……那個(gè)人可能會(huì)說(shuō)“I'm green with envy”。),富裕家庭的人擁有好東西可能讓別人嫉妒,D正確,所以選D。
5. B
解析:文章主要介紹美國(guó)日常表達(dá)中與顏色相關(guān)的文化含義,屬于文化范疇,所以選B。