欧美日韩黄网欧美日韩日B片|二区无码视频网站|欧美AAAA小视频|久久99爱视频播放|日本久久成人免费视频|性交黄色毛片特黄色性交毛片|91久久伊人日韩插穴|国产三级A片电影网站|亚州无码成人激情视频|国产又黄又粗又猛又爽的

精英家教網(wǎng) > 練習冊解析答案 > 新課程能力培養(yǎng)八年級英語人教版 > 第106頁解析答案
新課程能力培養(yǎng)八年級英語人教版

新課程能力培養(yǎng)八年級英語人教版

注:當前書本只展示部分頁碼答案,查看完整答案請下載作業(yè)精靈APP。練習冊新課程能力培養(yǎng)八年級英語人教版答案主要是用來給同學們做完題方便對答案用的,請勿直接抄襲。

四、閱讀與表達(共4小題;41—43小題,每小題2分,44小題4分,滿分10分)
閱讀短文,然后根據(jù)內(nèi)容回答問題。
Ershi Wenchuang is a shop in my hometown. Its name generally means "childhood culture", and it lives up to its name.
At the front was an old TV. A show from the 80s was playing. On the wall were pictures of movie stars and singers from the old days. There was also an old bike by the door. Walk in, and another old TV would catch your eye. It was connected to a video game: Super Mario! At first, I thought the game was boring. But once I found out my parents played it when they were kids, I was really excited to try it. I was surprised at how such a simple game could be fun.
The store sells products from the 70s, 80s and 90s. They're mostly candies and little toys. In the end, I bought a little packet of plums (話梅), the kind my mum used to eat. After walking out of the store I gobbled (狼吞虎咽) up the plums. They tasted really nice.
My parents had such a wonderful childhood even though they didn't have much technology as we do today. So perhaps today, we don't really need too much of that, either.
41. What kind of products does the shop sell?
42. What did the writer buy in the end?
43. What does the writer think of his parents' childhood?
44. How do modern science and technology influence your life? Write 30 words or more.
答案:41. Products from the 70s, 80s and 90s, mostly candies and little toys.
解析:根據(jù)"The store sells products from the 70s, 80s and 90s. They're mostly candies and little toys."可知答案。
42. A little packet of plums.
解析:由"In the end, I bought a little packet of plums (話梅)..."可知作者最后買了一小包話梅。
43. Wonderful.
解析:根據(jù)"My parents had such a wonderful childhood..."可知作者認為父母的童年很美好。
44. Modern science and technology make my life more convenient. I can study online, communicate with friends easily via social media, and use smart devices to save time on daily tasks. It enriches my life in many ways.
解析:結合自身生活,從學習、交流、日常任務等方面說明現(xiàn)代科技的影響,如使生活更便利、方便學習和交流等,注意字數(shù)要求。
45. Should students do chores at home? Different people may answer this question differently. I think students ______ do chores at home. ______
答案:should
First, doing chores helps develop responsibility. Second, it teaches life skills needed in the future. Third, sharing housework lightens parents' burden and strengthens family bonds.