欧美日韩黄网欧美日韩日B片|二区无码视频网站|欧美AAAA小视频|久久99爱视频播放|日本久久成人免费视频|性交黄色毛片特黄色性交毛片|91久久伊人日韩插穴|国产三级A片电影网站|亚州无码成人激情视频|国产又黄又粗又猛又爽的

精英家教網 > 練習冊解析答案 > 新課程能力培養(yǎng)八年級英語人教版 > 第83頁解析答案
新課程能力培養(yǎng)八年級英語人教版

新課程能力培養(yǎng)八年級英語人教版

注:當前書本只展示部分頁碼答案,查看完整答案請下載作業(yè)精靈APP。練習冊新課程能力培養(yǎng)八年級英語人教版答案主要是用來給同學們做完題方便對答案用的,請勿直接抄襲。

一、閱讀理解 Sam's birthday is this Saturday. His parents want to have a party for him. Sam has many good friends. He wants them to come to his party. So he wrote some invitations (請柬) to his friends. This is an invitation to John. Let's read it! From: Sam To: John Day: Thursday Dear John, We are going to start to prepare for the birthday party at half past five in the afternoon. My parents will cook a big dinner for us. Are you free this Saturday evening? Would you like to come to my home for my birthday party? After dinner, we will have a home-made birthday cake, and then play some fun games together. I'd like all my friends to come, and we'll have a good time. Best wishes! Yours, Sam (
A
) 1. Sam wrote the invitation to John . A. on Thursday B. on Friday C. on Saturday D. on Monday (
C
) 2. They start to prepare for the party . A. at 4:00 p.m. B. at 4:30 p.m. C. at 5:30 p.m. D. at 6:30 p.m. (
A
) 3. Sam will have with his friends together. A. dinner B. lunch C. fruits D. ice cream (
C
) 4. Sam and his friends will at the party. A. sing and dance B. play football C. play fun games D. sing and dance (
B
) 5. Sam wrote the invitation to John . A. to give John a big surprise B. to invite John to come to the birthday party C. to tell John who will come to the party D. to ask John to bring a home-made cake
答案:1. A
解析:請柬中“Day: Thursday”表明寫請柬的日子是星期四,所以選A。
2. C
解析:文中提到“We are going to start to prepare for the birthday party at half past five in the afternoon”,“half past five in the afternoon”即下午5:30,所以選C。
3. A
解析:根據“My parents will cook a big dinner for us”可知,Sam會和朋友們一起吃晚餐,所以選A。
4. C
解析:文中明確說“After dinner, we will have a home-made birthday cake, and then play some fun games together”,所以他們會一起玩有趣的游戲,選C。
5. B
解析:Sam在請柬中問“Are you free this Saturday evening? Would you like to come to my home for my birthday party?”,顯然是為了邀請John來參加生日派對,所以選B。