欧美日韩黄网欧美日韩日B片|二区无码视频网站|欧美AAAA小视频|久久99爱视频播放|日本久久成人免费视频|性交黄色毛片特黄色性交毛片|91久久伊人日韩插穴|国产三级A片电影网站|亚州无码成人激情视频|国产又黄又粗又猛又爽的

精英家教網(wǎng) > 練習(xí)冊(cè)解析答案 > 新課程能力培養(yǎng)八年級(jí)英語人教版 > 第74頁解析答案
新課程能力培養(yǎng)八年級(jí)英語人教版

新課程能力培養(yǎng)八年級(jí)英語人教版

注:當(dāng)前書本只展示部分頁碼答案,查看完整答案請(qǐng)下載作業(yè)精靈APP。練習(xí)冊(cè)新課程能力培養(yǎng)八年級(jí)英語人教版答案主要是用來給同學(xué)們做完題方便對(duì)答案用的,請(qǐng)勿直接抄襲。

一、閱讀理解
Science and technology make our lives better and better. Here are some inventions. They are cool, but future inventions might be cooler!
Flying Car
Can a car fly? This one can. Its name is PAL-V. It was made in the Netherlands (荷蘭) several years ago. It uses the technologies of a car, a motorcycle and a helicopter (直升機(jī)). In bad weather, you can drive it like a car. In traffic jams, you can fly it like a plane. Will people drive it at the bottom of the sea one day?
Talking Robot
Look at this robot. Its name is Nexi. She can move around, use her hands to touch things or even pick them up. She can communicate in many of the ways that we do. For example, she can tell us that she is sad, mad, excited or even bored, just by moving her face. How cool!
Water Clock
This clock doesn't need a battery (電池). Just fill it with water or lemon juice, and it will work. This is the most environment-friendly clock in the world.
Bed Float
A Dutch (荷蘭的) man made it. He put one magnet (磁鐵) in the mattress (床墊) and another one in the floor below. They have opposite charges (電極). It can support almost 900 kg. It's safe to sleep on this floating bed. But watch out if you have anything that is made of iron!
(
B
) 1. What technologies doesn't the PAL-V use?
A. A car.
B. A boat.
C. A helicopter.
D. A motorcycle.
(
C
) 2. What can't Nexi do according to the passage?
A. Tell us how she feels.
B. Use her hands to touch things.
C. Drive in the sea.
D. Move around.
(
C
) 3. What doesn't water clock need?
A. Water.
B. Lemon juice.
C. A battery.
D. Both A and B.
(
D
) 4. What does "It" refer to in Paragraph 5?
A. The clock.
B. The floor.
C. The magnet.
D. The mattress.
答案:1. B
解析:PAL-V使用汽車、摩托車和直升機(jī)技術(shù),沒有船,選B。
2. C
解析:Nexi不能在海里駕駛,C符合,選C。
3. C
解析:Water Clock不需要電池,選C。
4. D
解析:第五段講床墊和地板磁鐵,It指床墊,選D。