欧美日韩黄网欧美日韩日B片|二区无码视频网站|欧美AAAA小视频|久久99爱视频播放|日本久久成人免费视频|性交黄色毛片特黄色性交毛片|91久久伊人日韩插穴|国产三级A片电影网站|亚州无码成人激情视频|国产又黄又粗又猛又爽的

精英家教網(wǎng) > 練習(xí)冊解析答案 > 新課程能力培養(yǎng)八年級英語人教版 > 第147頁解析答案
新課程能力培養(yǎng)八年級英語人教版

新課程能力培養(yǎng)八年級英語人教版

注:當(dāng)前書本只展示部分頁碼答案,查看完整答案請下載作業(yè)精靈APP。練習(xí)冊新課程能力培養(yǎng)八年級英語人教版答案主要是用來給同學(xué)們做完題方便對答案用的,請勿直接抄襲。

四、閱讀與表達(dá)(共4小題;41—43小題,每小題2分,44小題4分,滿分10分)閱讀短文,然后根據(jù)內(nèi)容回答問題。Children and adults (成年人) don't always agree with each other. They often have different ideas about living. But in a special group in London, children and adults live together in a friendly way. Each summer 200 children and 50 adults live together for eight weeks. Everyone works for a few hours each day. They do so not just to keep busy. They want to find enjoyment (快樂) in work. Some children work in the forests or on the farm near the village and some learn to make things like tables and chairs. Adults teach them to do these things. There are a few free hours each day. Weekends are free, too. When they aren't busy, some of the children learn to take photos or draw and some sit around to talk or sing. All children choose their own ways to spend their free time. When people live together, they should have rules. In the group children and adults make the rules together. If someone breaks a rule, the group will talk about it. One of the children says, “We have to stop thinking only about ourselves. We need to learn how to think about others.”41. Where are children and adults in the special group from?42. How many people in the special group live together each summer?43. Why do children and adults work for some time every day?44. Do you think rules are necessary? Why? Write 30 words or more.
答案:41. London.
解析:根據(jù)文中“But in a special group in London, children and adults live together in a friendly way.”可知,這個特殊團(tuán)體的孩子和成年人來自倫敦。
42. 250.
解析:文中提到“Each summer 200 children and 50 adults live together...”,200+50=250,所以總?cè)藬?shù)是250人。
43. Because they want to find enjoyment in work.
解析:根據(jù)文中“They do so not just to keep busy. They want to find enjoyment in work.”可知,他們每天工作是為了在工作中找到快樂。
44. Yes, I think rules are necessary. Rules help people live together in order. Without rules, people may do things freely and cause problems. For example, in the group, rules made by children and adults help them get along well. So rules are important for a harmonious group.
解析:首先回答“是的,有必要”,然后說明規(guī)則的作用,如維持秩序、避免問題等,結(jié)合文中團(tuán)體的例子說明規(guī)則幫助他們友好相處,最后總結(jié)規(guī)則的重要性,符合字?jǐn)?shù)要求。