欧美日韩黄网欧美日韩日B片|二区无码视频网站|欧美AAAA小视频|久久99爱视频播放|日本久久成人免费视频|性交黄色毛片特黄色性交毛片|91久久伊人日韩插穴|国产三级A片电影网站|亚州无码成人激情视频|国产又黄又粗又猛又爽的

精英家教網(wǎng) > 練習(xí)冊解析答案 > 新課程能力培養(yǎng)八年級英語人教版 > 第17頁解析答案
新課程能力培養(yǎng)八年級英語人教版

新課程能力培養(yǎng)八年級英語人教版

注:當前書本只展示部分頁碼答案,查看完整答案請下載作業(yè)精靈APP。練習(xí)冊新課程能力培養(yǎng)八年級英語人教版答案主要是用來給同學(xué)們做完題方便對答案用的,請勿直接抄襲。

一、閱讀理解
According to a report, about 60% of the American families have working parents. Mothers spend about 18 hours doing the housework every week, and fathers spend about 10 hours doing the housework. What about the kids? Children aged between six and twelve spend less than three hours doing the housework every week, but almost 14 hours watching TV. How about teenagers? They spend nearly 31 hours on the Internet, but only three hours helping with the housework every week. However, some parents think children should spend more time on chores. Knowing how to do the housework is an important life skill.
Doing chores sends children the messages that they are part of the family and that they should do things for others. Every morning children care for the family pets by feeding them or walking them. It can also help the children keep healthy.
Children should take part in almost all the chores. They will feel happier when they make a contribution (貢獻) to the family. And it may help them understand the idea of working hard better. At the same time, they can learn a lot from doing the housework. It can help them live a better life in the future.
D
)1. How many hours do American fathers spend doing the housework each week?
A. About 18. B. About 16. C. About 14. D. About 10.
C
)2. Who spend nearly 31 hours on the Internet every week?
A. Old people. B. Parents. C. Teenagers. D. Children aged between six and twelve.
D
)3. What does the underlined word "skill" mean?
A. Process. B. Interest. C. Practice. D. Ability.
D
)4. Which of the following is NOT true?
A. Mothers do more chores at home. B. Children can learn a lot from doing chores. C. Doing chores can help children keep healthy. D. Children do not need to do any chores.
D
)5. What does the writer want to tell us?
A. Doing chores is difficult. B. Parents should do housework. C. How much housework there is. D. Children should do more chores.
答案:1. D
解析:文中明確提到“fathers spend about 10 hours doing the housework.”。
2. C
解析:“How about teenagers? They spend nearly 31 hours on the Internet...”給出答案。
3. D
解析:“skill”意為“技能”,“Ability”有“能力、技能”之意,最接近。
4. D
解析:文章強調(diào)孩子應(yīng)該做家務(wù),“Children should take part in almost all the chores.”,D選項與文意不符。
5. D
解析:作者通過數(shù)據(jù)和論述,旨在說明孩子應(yīng)該多做家務(wù)。