欧美日韩黄网欧美日韩日B片|二区无码视频网站|欧美AAAA小视频|久久99爱视频播放|日本久久成人免费视频|性交黄色毛片特黄色性交毛片|91久久伊人日韩插穴|国产三级A片电影网站|亚州无码成人激情视频|国产又黄又粗又猛又爽的

精英家教網(wǎng) > 練習(xí)冊解析答案 > 新課程能力培養(yǎng)八年級英語人教版 > 第144頁解析答案
新課程能力培養(yǎng)八年級英語人教版

新課程能力培養(yǎng)八年級英語人教版

注:當(dāng)前書本只展示部分頁碼答案,查看完整答案請下載作業(yè)精靈APP。練習(xí)冊新課程能力培養(yǎng)八年級英語人教版答案主要是用來給同學(xué)們做完題方便對答案用的,請勿直接抄襲。

B
)11. If Tony wants to practice his speech more, he can ___ according to the passage.
A. ask his teacher for help
B. take part in a speech club
C. try to speak as much as possible on stage
D. make a speech in front of people on stage
答案:B
解析:根據(jù)“For even more practice, you can join a speech club.”可知可加入演講俱樂部,故選B。
A
)12. From the passage, ___ when you get nervous is useful.
A. taking slow and deep breaths
B. forgetting your words
C. remembering your fear
D. helping your audience
答案:A
解析:根據(jù)“When you feel nervous, take two or more deep, slow breaths... will greatly make you relaxed”可知深呼吸有用,故選A。
B
)13. What can we do with social media?
A. Only communicate with strangers.
B. Connect with close ones and share lives.
C. Never post personal information.
D. Hide our true feelings.
答案:B
解析:根據(jù)“It allows us to connect with friends and family... share photos, videos, and our daily lives”可知能聯(lián)系親友并分享生活,故選B。
C
)14. What is Instagram famous for?
A. Long text sharing.
B. Funny video uploading.
C. Beautiful photo-sharing.
D. Professional article posting.
答案:C
解析:根據(jù)“Instagram is popular for its beautiful photo-sharing feature.”可知以照片分享聞名,故選C。
B
)15. What are the negative effects of social media?
A. It makes people more sociable in real life.
B. It causes addiction and unreliable information.
C. It helps people make more reliable friends.
D. It reduces the need for face-to-face communication.
答案:B
解析:根據(jù)“Some people become addicted... information on social media is not always reliable”可知有沉迷和信息不可靠的問題,故選B。
C
)16. What should we do when using social media?
A. Believe all the information.
B. Ignore the negative aspects.
C. Be cautious.
D. Use it as much as possible.
答案:C
解析:根據(jù)“while we enjoy the benefits of social media, we also need to be cautious.”可知使用時(shí)要謹(jǐn)慎,故選C。