欧美日韩黄网欧美日韩日B片|二区无码视频网站|欧美AAAA小视频|久久99爱视频播放|日本久久成人免费视频|性交黄色毛片特黄色性交毛片|91久久伊人日韩插穴|国产三级A片电影网站|亚州无码成人激情视频|国产又黄又粗又猛又爽的

精英家教網(wǎng) > 練習(xí)冊解析答案 > 新課程能力培養(yǎng)八年級英語人教版 > 第130頁解析答案
新課程能力培養(yǎng)八年級英語人教版

新課程能力培養(yǎng)八年級英語人教版

注:當(dāng)前書本只展示部分頁碼答案,查看完整答案請下載作業(yè)精靈APP。練習(xí)冊新課程能力培養(yǎng)八年級英語人教版答案主要是用來給同學(xué)們做完題方便對答案用的,請勿直接抄襲。

(
C
) 8. Why does Tony want to be a computer programmer?
A. He wants to be famous.
B. His parents want him to do that.
C. He loves working on the computer.
D. He likes playing computer games.

Do you have any plans for the future? Maybe you want to be a doctor, a teacher or a scientist. No matter what you want to be, you need to have a plan.
Some students know what they want to be from an early age. For example, little Tom wants to be a pilot. He loves planes and he always dreams of flying in the sky. So he studies hard at math and science, because these subjects are important for pilots.
However, some students don't have clear plans. They may change their minds often. One day they want to be an artist, and the next day they may want to be a writer. It's okay to not have a fixed plan at first, but it's better to think about your future as early as possible.
You can start by asking yourself some questions. What are your interests? What are you good at? What kind of lifestyle do you want? Answering these questions can help you find your dream job.
Once you have a plan, you need to work hard to achieve it. Remember, nothing is impossible if you put your heart into it.
(
C
) 9. Why does Tom study hard at math and science?
A. Because he likes them.
B. Because these subjects are easy.
C. Because they are important for pilots.
D. Because his parents ask him to.
(
B
) 10. What's the problem with some students?
A. They don't like school.
B. They don't have clear plans.
C. They don't study hard.
D. They don't have any interests.
(
C
) 11. How can you find your dream job?
A. By asking your parents.
B. By asking your teachers.
C. By answering some questions.
D. By reading more books.
(
A
) 12. What's the main idea of this passage?
A. We should have a plan for the future.
B. We should study hard at school.
C. We should have many interests.
D. We should listen to our parents.
答案:8. C
解析:Tony 說“I'm going to be a computer programmer. I like working on the computer.”,可知他想成為電腦程序員是因?yàn)橄矚g在電腦上工作,選 C。
9. C
解析:文中提到“l(fā)ittle Tom wants to be a pilot... So he studies hard at math and science, because these subjects are important for pilots.”,可知 Tom 努力學(xué)習(xí)數(shù)學(xué)和科學(xué)是因?yàn)樗鼈儗︼w行員很重要,選 C。
10. B
解析:根據(jù)“However, some students don't have clear plans.”可知一些學(xué)生的問題是沒有清晰的計(jì)劃,選 B。
11. C
解析:由“You can start by asking yourself some questions... Answering these questions can help you find your dream job.”可知通過回答一些問題可以找到夢想的工作,選 C。
12. A
解析:文章主要講述無論想成為什么,都需要有計(jì)劃,以及如何制定計(jì)劃等,所以主旨是我們應(yīng)該對未來有計(jì)劃,選 A。